Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 20 bře 2016 18:02

+kouká na ni, jak se vzrušuje a i na to, jak spadne do orgasmu. Laská ji až do posledního okamžiku a pak ji pohladí, vyklouzne z ní a dá jí pusu+ To přece nevadí, aspoň to mám jednodušší, ne? +zazubí se na ni vesele a nic si z toho nedělá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2016 18:28

ale ty z toho moc nemáš. +pousměje se+ mě to dycky děsně unaví. +uculí se na něj a překulí se na bok zády k němu+ jestli chceš tak poď ke mně, ale budeš to muset oddřít. +zazubí se na něj přes rameno+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2016 20:56

To přece není o tom, co z toho mám já, ale ty, ne? +pousměje se a pohladí ji po křivce a hladí ji po zádech+ Klidně se vyspi, kočko. +dá jí pusu na krk+ Já si to pak vyberu.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2016 22:00

jasně že je to o tom, co chceš ty. +pousměje se a promne si oči+ dík, já sem děsně unavená. +pousměje se, zavře oči, a za chvilku vklouzne do spánku, přerušovanýho jen asi čtyřma návštěvama záchoda. kolem čtvrtý ráno dostane křeče do podbříšku a už nemůže spát, tak vstane, chvilku kouká na byrone, jak je rozkošnej když spí, a jde si číst do pracovny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 bře 2016 00:57

Neboj, kočko. +pousměje se+ Dobrou noc. +popřeje jí ještě, než usne a pak na ni kouká, na její vlasy a záda a řemýšlí, jestli udělal všechno, jak měl až z toho usne. Spí vícemně klidně, až do rána, jenom párkrát se převalí, když jde Vici na záchod a on ji vedle sebe necítí. Ráno se vzbudí, ona tam už není, tak jde do koupelny, protože věří, že kdyby se něco dělo, tak ho Vici vzbudí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 bře 2016 01:07

+ještě chvilku si tam čte, ale křeče se trochu zintenzivní, tak si jde dát sprchu, protože ta je většinou rozežene, a v koupelně potká byrona+ ahoj. +usměje se na něj trochu přešle a dá mu pusu na dobrý ráno+ jak je? +uculí se trochu, vleze si do sprchy, a pustí si ji na záda+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 bře 2016 01:11

Dobrý ráno. +usměje se a dá jí pusu, páč si zrovna vyčistil zuby a teď si připravuje holení+ Jak se máš, kočko? +koukne na ni přes zrcadlo s úsměvem, když si rozdělává pěnu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 bře 2016 01:25

dneska mě to docela bere. +usměje se na něj přes stěnu sprcháče+ moc jsem nespala... +opře se loktama o zeď a nechá si na záda pršet teplou vodu, ale přitom se dívá jak se holí, protože to se jí líbí vždycky a uklidňuje jí to+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 bře 2016 01:27

+otočí se k ní, na půlce obličeje má pěnu, jak si ji právě nandával+ To už to jako na tebe jde?! +vyvalí oči+ Neměli bysme jet do nemocnice? Máme už nachystanou tašku? +děsí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 bře 2016 01:43

myslím, že ne. +zavrtí hlavou a na chvilku zavře oči, aby to překonala+ je to... jiná bolest, než říkali na kurzu. a je to nepravidelný. +pousměje se+ jestli to bude častější, tak pojedeme. jasně, taška je v ložnici u dveří přece. +zazubí se na něj jak vyšiluje+ chybí do ní dát jen ty plíny
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London