Prostory pod zemí - Kino, bazén, fitness

Moderátor: Victoria

Re: Prostory pod zemí - Kino, bazén, fitness

Příspěvekod Byron » 09 zář 2016 22:45

Vážně? Tý jo, ale sekne ti to, když baletíš. +zasměje se a pohladí ji po pasu a dá jí pusu+ A mě nutili učit se na dudy. A nechtěj, abych ti zahrál, je to příšerný a Sophia by z toho jistě měla trauma. +zasměje se a chytne ji za pas+ Útoook na bazééén! +zavýskne a chytne ji, zvedne a skočí s ní do bazénu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2016 22:49

Chodila jsem běhat, když jsi tu nebyl, doufám, že to oceníš. +zazubí se a poplácá se po břiše+ Chtěla bych aby ti taky zatrnulo, když na mě koukneš, jako mně když koukám an tebe. +uchichtne se+ Jaktoo, nešlo ti to? +směje se, a poněkud nemůže přestat, když si to představí, jeho s dudama+ neáááá! +zaječí akorát a stihne si chytit nos, než skončí pod vodou+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2016 22:51

+sám prská na všechny strany, když se s ní vynoří z vody a pořád ji drží, aby pod tou vodou náhodou nezůstala a koukne na ni a hnedka mu svítí oči+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2016 22:54

+trochu lapá po dechu, ale vynoří se vysmrká vodu z nosu, otře si vlasy z čela+ Já mám vodu děsně ráda. Je mi v ní dobře. +pousměje se na něj pěkně, a začne plavat, tam a zpátky, pěkně klidně a pravidelně jedno tempo za druhým+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2016 22:57

Já vím. +uculí se na ni a konečně ji pustí a nechá ji plavat a kouká na ni, jak se jí zadek co chvíli vynořuje z vody a poněkud ucítí zachvění v celým těle a pomalu plave za ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2016 23:00

+chvilku plave tak na zádech naznak a vynořujou se jí zase jiný místa a užívá si to, že maj chvilku jen tak. Uplave asi kilometr, a pak se zastaví u kraje a počká, až k ní doplave+ Někdy sem chodím když tu nejsi a sophie spí, líbí se mi mít něco jenom pro sebe. +uculí se a kapky se na ní tak lesknou, v tom světle+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2016 23:03

+plave o dost pomalu, protože jak ji sleduje, tak si sem tam lokne nechtěně a zakucká se ale kouká na ni, úplně okouzleně+ Ale jde ti to, já bych ti teda nestačil. +pousměje se a doplave k ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2016 23:05

ale stačil, kdyby ses nerozptyloval. +uculí se trochu+ Tak nějak... si zase připadám jako já, jako před porodem. +pousměje se+ Občas se po mě někdo otočí na ulici. +zazubí se a opře se loktama na kraji bazénu+ Nemám sice fanclub jako ty, ale je mi dobře. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2016 23:08

Ale to se ti lehko řekne, když tu plaveš nahatá a jsou ti vidět... kousky. +uculí se na ni+ Nemáš? Ale já myslím, že máš, kočko. +uchichtne se+ Měla bys vidět můj deníček. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2016 23:10

Ráda plavu nahatá, je to příjemnější než v plavkách... líbí se mi ta hladkost vody na kůži. +uculí se na něj taky+ Jo? zkoušíš si tam podepisovat se s mým příjmením? +zazubí se na něj a dá mu pusu+ stejně to půjde už jen chvilku, než začne sophie vnímat, pak se budu muset zahalit. +uchcihtne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London