Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 23:02

No to my víme, že jo. +směje se, rozmotá se z vodítka a sedne si tam vedle ní na gauč+ Chceš mandarinku? +nabídne jí a jednu rovnou loupe, aspoň pro sebe a fakt doufá, že si od rána neprohodila chutě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2015 23:05

no to je dobře. +uculí se, a nevstává, jen si přes něj přehodí nohy, a zůstane ležet+ chci, ty seš nejlepší. +usměje se, a sází si měsíčky do pusy+ mňam, ty sou sladký. +zazubí se+ angie moc dlouho netruchlila, teďka chodí s jedním klukem co dělá baristu. +zahýbe obočím+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 23:07

Tak jo, tak na. +oddechne si a usměje se a podává jí mandarinky a kouká, jak je jí, páč se mu to líbí a taky si je dává+ Jsou z extra biofarmářskýho trhu. +zahýbe na ni obočím+ Jo? Tak to jsem rád, ona je fajn. +usměje se a koukne na telku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2015 23:11

páni, ty za mě takhle utrácíš jo? +uculí se a chytne ho za ruku, jen tak+ no snad jim to vydrží, prej je docela milej. +usměje se+ jdeš večer někam? +zajímá se, a trochu ho hladí palcem po prstech, a je jí u něj moc hezky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 23:13

Za tebe všechno kočko. +uculí se+ Už tu ani není žádná slanina! +vykulí na ni oči a s trochu bolestivým výrazem si pohladí břicho+ A mě se nikam nechce, já jsem chytil lenoru. +zamručí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2015 23:17

promiň. +uculí se provinile+ já se budu snažit s tím něco dělat, fakt jo. +slíbí mu+ tak spolu budem doma? +mrkne na něj, a je tak nějak ráda, že nikam nemusí, pač je jí tak unaveně, a přeslimákuje se po gauči k němu, aby se mu opřela zády o hruď a nahřívala se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 23:18

No já myslím, že slaniny jsem docela přejezenej aspoň tak do.... +zamyslí se+ No do soboty. +zazubí se na ni+ Takže máš čas. +koukne na ni, aby jako viděla, jakej je superhrdina+ Budeme. +pousměje se a přikývne+ Chceš koukat na telku? Jde tam něco? +koukne na program+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2015 23:21

tak to mám kliku. +zazubí se, natočí se a dá mu pusu+ večer jde klub rváčů, a teďka nějaký simpsoni. +nakoukne do programu+ zítra zavolám vašim, jo? +usměje se, a přepne program+ jeeefesiii? já bych chtěla colu. +udělá oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 23:22

Jůů tak to máme boží program, já jsem se už bál, že tam bude jenom Kufr a Rosamunda Picher. +zašklebí se na ni vesele a pak dělá oči taky+ Jeefesi, já takyyyyy. +mrká na něj jak Robin+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2015 23:26

no dovol, se těhotná né blbá. +vyplázne na něj jazyk vesele, a když se jeefes vrátí, vykulí oči+ co to je? +koukne zděšeně na tu sklenici zelenýho čehosi, co jí přines+ špenátovo kapustové smoothie s banány, madam. +odvětí jeefes kamenně+ no to neneeee. +zatváří se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London