Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2019 23:39

já myslím, že... ona už neodjede. +řekne pomalu, a s obavou na něj koukne+ už zůstane v londýně, a časem se nám třeba povede koupit jí vlastní apartmán. +poškrábe se nejistě ve vlasech+ jo, já si jen dělám srandu. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2019 23:41

No jo, asi tu zůstane, že jo. +koukne na ni mírně zoufale a vzdychne si+ To zvládneme. +pokývá hlavou+ JO? ale já už umím galsky asi jenom nadávat a nějaký sprosťárny. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2019 23:43

byrone, ale... kdyby to na tebe bylo moc, tak já ji vykopnu. Ty pro mě dycky budeš důležitější. +koukne na něj, aby to věděl+ no jo, já to na tebe jen zkouším. +zazubí se na něj+ můžeš mi někdy nějaký ty sprosťárny zkusit pošeptat. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2019 20:16

Jo? +uculí se na ni+ Jako někdy bych to možná zkusil, nevadí, že jim nevbudeš rozumět? +uchichtne se a obejme ji+ Ale ne, nemůžeme ji vykopnout. To by mělo... děsný následky!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2019 20:18

ne, to mi fakt nevadí. +uculí se+ to není o tom, co říkáš, chápeš. +zazubí se a trochu se začervená+ no to teda můžeme. mně je jedno, jaký by to mělo následky. kdyby tě to mělo fakt rozjebat, tak ji pošlu do pryč. ty jseš důležitější. +koukne na něj nahoru vážně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2019 20:24

JO? No tak že bych to zkusil? +uculí se na ni a políbí ji na krk+ Díky kočko. +usměje se a pohladí ji něžně po tváři+ Já to zvládnu, slibuju. A kdyby něco, tak ti řeknu.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2019 20:26

někdy můžeš. +zazubí se a dá mu pusu+ já vím že jo. jen... že nemusíš, když to bude moc. nemusíš to zvládnout. +slíbí mu a ještě ho pohladí po zádech, než k němu přilítne Sophie a začne ho tahat za nohavici aby se šel podívat co nakreslila+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2019 20:28

Jo, ale... třeba se spřátelíme, nebo tak něco. +ušklíbne se vesele a koukne na Sophii+ No? No tak mi to ukaž, princezno. +usměje se, vstane a jde se kouknout, ale ještě dá Vicky malou pusu, než odejde+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2019 20:31

+pohladí ho po boku a uculí se, jak ho sophie chytne za ruku a něco mu vykládá, jak ho odvádí, a přijde jí to děsně pěkný, když v tom zakňourá Zoe, tak ji jde vyndat z postýlky a chvilku si s ní hraje, ňuňá ji, a pak ji vezme na terasu a koukají spolu na kytky a na třešňovej strom, co jim tam z půlky zasahuje ze zahrady od sousedů, Zoe se natahuje po kvítkách a brumlá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2019 20:36

+pochválí Sophii obrázek a fakt moc se snaží uhádnout, co to je a napůl se mu to povede, protože už ji zná a pak ho slavnostně vystaví na ledničku a sedne si s ní k malování a taky s ní maluje+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London