Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 02 kvě 2019 20:48

no to je tvůj táta, no jo. +uculuje se na malou, která je ještě fakt malinká a moc toho nedělá, jen se tak třepe a mává rukama a culí se, a po všem sahá a chce si to dávat do pusy+ půjdeš spát, jo? +usměje se, a tak ji uhoupává a povídá si s ní, tím tichým klidným tónem aby usnula, trochu jí brouká něco francouzsky, a pomalu ji uspí a tak pěkně se usmívá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 kvě 2019 20:54

+kouká na ni a srdce se mu úplně svírá, protože tam může bejt s ní a cítí, jak je strašně moc šťastnej, přijde mu to zvláštní, ale moc krásný a nechce je rušit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 kvě 2019 20:56

+mrkne na něj a uculí se, a pomalu malou uhladí a ukonejší, až se jí začnou zavírat oči a za chvilku jí usne v náručí, tak jí vtiskne malou pusu na čelo, položí ji do postýlky a přikryje, a zapne monitor, aby j slyšeli plakat, a dojde k němu+ nekoukej tak na mě. +uculí se vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 kvě 2019 21:01

+uculí se na ni a chytne ji za ruku+ To se ti lehko řekne, ty jsi strašně moc pěkná holka. +zazubí se na ni+ A moc ti to s naší dcerou jde. +uculí se a vklouzne s ní za dvveře pokojíčku, aby ji nevzbudili+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 kvě 2019 21:03

já úplně nevim, co si s tím počít, když na mě takhle koukáš, je to srašně... +koukne na něj a trochu jí zrůžověj tváře+ takový intimní. +uculí se+ no, se zoe to je docela jednoduchý, ona je taková klidnější než byla sophie, a pláče málo. +pousměje se, a tiše za nima zavře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 kvě 2019 21:09

No jasně, že je to intimní. +koukne na ni zase+ Já na tebe chci koukat intimně, je to mezi mnou a tebou. +mrkne a zaculí se na ni konečně normálně+ Myslíš, že to bude hodná holka?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 kvě 2019 21:13

je to takový... dotýká se mě to tak vevnitř. +uculí se na něj, a odvede si ho do ložnice+ myslím že bude trochu jiná než sme zvyklý ze Sophie. +zazubí se+ a to není ani dobrý, an špatný, jen prostě jinačí. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 kvě 2019 21:17

To mám přesně v úmyslu. +zazubí se na ni, obejme ji kolem pasu a dá jí pusu+ Dotýkat se tě až v srdci. +mrkne na ni+ Však já neříkám, že to bude lepší nebo horšlí. +pousměje se a stáhne ji na postel a přitulí ji k sobě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 kvě 2019 21:19

jo? +uculí se, sklouzne k němu na postel, a přitulí se+ víš co? já jsem fakt ráda, že seš taky mazlivej. to by bylo strašně děsný, kdybys nebyl na tulení. +pousměje se mu do kůže a vleze mu rukama do kapes u mikiny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 kvě 2019 21:23

No, popravdě, kočko... +uculí se jí do vlasů+ Já jsem na tulení nikdy nebyl, to s tebou se chci tulit. takže jsem spíš na tebe, než na tulení. +uchichtne se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London