Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 18 bře 2018 00:04

No ale neumřeš. +koukne na ni a jde s ní pomalu ke dřezu+ Neumřš, že ne, kočko? +kouká na ni a jde utírat, protože když je pořezanej, tak umývat nemůže+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 bře 2018 00:12

+pustí se do mytí hrnce a pousměje se+ nesmím, přece sem ti to slíbila. +koukne na něj+ a i kdyby tak vím, že to se sophií zvládneš. +pohladí ho mokrou rukou po ruce+ bude to rychlý, a druhej den půjdu domů. +stiskne mu prsty, a pak mávne hůlkou, aby se nádobí mylo samo, pač ji to nebaví+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 bře 2018 00:16

No proto. +vydechne si, protože ho to stresuje, ale nechce, aby to poznala a usměje se na ni+ Kouzla jsou boží. +zasměje se a chytne ji za ruku+ Všechno bude v pohodě, že jo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 bře 2018 00:25

já vím. +usměje se, obejme ho kolem pasu a vtiskne mu pusu+ já vím že máš strach. můžeš mít strach, to nevadí. +pousměje se, a pohladí ho nosem po tváři+ já mám taky strach. můžem se bát spolu. +uculí se mu do rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 bře 2018 12:23

Tobe to nevadi? +koukne na ni+ To bych prece nemel mitstrach, kdyz jsem chlap tak mam bejt statecnej a vubec a ne se bat. +koukne na ni a vdecne se usmeje+ Ty ses uzasna.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 bře 2018 14:55

+usměje se, otře si ruce do utěrky a odloží ji+ no a já bych zas měla každej den v zástěrce napíct moučník a leštit háčky na závěsy. ale na tom co by kdo měl nám přece nesejde ne? +pousměje se a obejme ho kolem pasu+ já tě mám ráda právě proto, že seš opravdickej. Všichni maj strach, mně to přijde hloupý, schovávat jak se člověk cítí kvůli něčemu, co by měl nebo neměl. +vtiskne mu pusu na krk, a přitulí se k němu+ proto máme jeden druhýho, abysme se podrželi. Můžem se bát spolu. +usměje se, a ještě chvilku ho drží, než jim jeefes přijde říct, že lejdy už se blíží+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 bře 2018 18:26

Moment moment. +koukne na ni+ Ty mi chceš říct, že nemáme naleštěný háčky na závěsy? No tak to teda odcházím! +zasměje se+ Ehm... v zástěrce jo? +koukne na ni a koutky mu cukají+ No ale to bys mohla jako někdy, já bych tě překvapil v kuchyni... +navrhne, když mu do toho tak netaktně vpadne jeho matka+ A jéje.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 bře 2018 18:59

já sem tušila že moje nedostatečný hospodyňkování tě odežene. +zazubí se+ noo jenom v zástěrce. +přikyvuje a culí se mu do rtů+ a určitě bych musela dostat na zadek za ty háčky, že jo. +směje se tiše+ oh. +vykulí oči a odskočí od něj, uhladí si oděv, povzbudivě mu stiskne prsty a jde lejdy přivítat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 bře 2018 19:24

Jo, děsně moc na zadek. +uchichtne se a pak se hned narovná a uhladí si vlasy a koukne na ni, je v něm teda malá dušička, ale jde s Vicky ji přivítat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 bře 2018 19:43

+taky si uhladí vlasy, nadechne se a už švitoří jak ji tam vítá a Jeefes jí bere kufr a kabát a vůbec+ pojďte dál, dáte si čaj? nebo kávu? +nabízí a odvede lady do obýváku+ jaký byl let? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London