Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 24 zář 2016 23:53

+pousměje se jí do kůže na rameni+ Ty jsi hezká, víš? +zašeptá jí tam a vtiskne jí tam polibek, když rukama vklouzne na její ňadra a začne je laskat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 zář 2016 23:59

Jo? +pousměje se+ Já sem z tebe hlavně pěkně hotová. +uculí se trochu, tiše vydechne, a koukne dolů, na jeho dlouhý prsty na svý kůži, jak jí hladí ňadra a klouže po nich, občas mu mezi prsty vykouknou tuhnoucí bradavky, a přijde jí to skvělý, nakloní hlavu na stranu a políbí ho na čelist, jen tak něžně, nkam nespěchá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2016 00:02

No to doufám, že seš, po takový době manželství. +uculí se jí do kůže a polechtá ji tam jazykem+ Protože tě pořád miluju. +řekne jí děsně tajně a sklouzne prsty do jejího klína a neurčitě ji tam laská+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2016 00:06

obávám se že jsem, zcela neodvolatelně tvoje. +uculí se taky a naskočí jí úplně husí kůže, i přes tu horkou vodu, trochu se k němu přitiskne tělem a usmívá se+ Pořád? +uculí se a tiše zavzdychá, když ucítí, jak jí začne masírovat klín, víc se o něj opře, a trochu se rozkročí+ Tak to je dobře, protože já tebe taky. +uchichtne se tiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2016 00:12

Myslím, že je to nadosmrti. +uculí se a pořád ji tak laská a hladí, až vklouzne prstem do ní a laská ji na klitorisu. Přitiskne se klínem k jejímu zadku a jeho tvrdá erekce se akorát zapasuje mezi její půlky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2016 00:17

Jo? Napořád?+uculí se trochu, zalapá po dechu a přitiskne se proti jeho ruce+ já doufám. +zasténá trochu a otře se o jeho erekci. Pak se mu otočí v náručí, a konečně ho políbí, pořádně, trochu naléhavě, a vezme ho do ruky+ chceš jít do postele? +vydechne mu do rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2016 00:22

To si piš, že napořád. +pousměje se a pohladí ji ještě po klitorisu+ Nee, já tě chci osouložit tady. +pousměje se, otočí si ji a přitiskne ke stěně+ Chci tě tadypomilovat, ženo moje. +uculí se a políbí ji, vzrušeně a náruživě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2016 00:25

napořád. +zopakuje po něm šeptem a úplně se zachvěje, jak ji pohladí+ oh. +rozesměje se, když je najednou na zdi+ jo... +zašeptá mu do rtů a oplácí mu polibky, dychtivě a vzrušeně, tiskne se bokama k těm jeho a rukama mu klouže všude po mokrým těle+ pomiluj mě. +pošeptá mu rozechvěle+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2016 00:27

Oh, božíčku. +zasténá, když si o to řekne a přitiskne se k ní, na ni a pomalu jí rozkročí nohy, aby do ní mohl vklouznout, sice pomalu, ale až na dno+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2016 00:35

jo. +zasténá souhlasně, trochu se mu našteluje, aby to líp šlo, a zalapá po dechu, když do ní vklouzne. trochu nadzvedne nohu, a přitiskne si ho k sobě, blízko, nejblíž jak to jde, tiskne se mokrou kůží proti tý jeho a tiše sténá, zatímco ho líbá na rty a na krk+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London