Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 25 zář 2016 01:29

No něco jsem postřehl. +zasměje se a pak ji pohladí po boku+ Jo? Tenhleten můj ručník se ti líbí? +pousměje se a chytne si ji za ruku a vede ji do ložnice+ A půljdeš se mnou do postele, kočko? +uculí se na ni a oplatí jí polibek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2016 01:30

měl jsi nějaký tušení, když jsem ti křičela do ucha jo. +zazubí se+ jo, tenhleten tvůj ručník je dost strategicky umístěnej. +culí se a jde s ním+ no jasně že jo. +pousměje se, a s rozběhem vlítne do peřin+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2016 01:34

Přesně tehdy, bylo to takový subtilní. +zasměje se a plíží se tam za ní pomalu, jako panter na lovu a nakonec odhodí ručník a ponoří se za ní, ale pod peřinu a doplazí se k ní a chytne si ji k sobě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2016 01:40

já tě žeru. +rozesměje se, vyjekne a děsně se na oko brání, ale pak ho obejme a políbí ho na rty+ jsem úplně ulovená, obávám se. +zazubí se a pohladí ho pod dekou po žebrech+ dost mě bere, to tvý tělo. +culí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2016 01:46

To je dobře, dej si na mě slaninu a kečup. +směje se a přitulí se k ní, obejme ji a stáhne k sobě do peřin+ Já jsem totiž obávanej lovec, je to jasný? +usměje se na ni a dá jí pusu na tvář+ Ty jsi stejně hezčí.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2016 01:53

a pak tě můžu od kečupu oblízat? +uculí se a zavrtí se k němu do toho hnízda+ Já se vůbec neobávám, já jsem u tebe schovaná. +zazubí se a dá mu mlaskavou pusu+ Já myslím, že jsme krásný oba, a proto se k sobě tak hodíme, že jo. +uculí se+ a máme krásný dítě, kterýmu už rostou zuby! +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2016 01:58

No jistě, proč bys mě jinak polívala kečupem, že jo, to by nemělo žádnej smysl. +zazubí se na ni a hnedka ji políbí, protože je nejhezčí+ To máš pravdu, to jsme a máme nejšikovnější holčičku. +pousměje se, tak trochu otcovsky hrdě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2016 02:05

kečupový bodyshoty. +uchichtne se a trochu mu olízne rty a ohřívá se o jeho kůži+ je boží, viď. +uculí se+ taťko. +zazubí se a musí mu dát honem pusu, protože je děsně rozkošnej, když je otcovskej+ Miluju tě. vás. oba dva. +uculí se mu do rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2016 02:11

Jasně, že je boží, mamko. +uculí se na ni+ Vždyť jsme ji stvořili. +usměje se na ni a hladí ji po těle+ Já taky, kočko. Já taky. +pousměje se a voní si k jejím vlasům+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2016 02:16

to jo, a už je jí půl roku! +zazubí se na něj+ stejně to pořád nechápu, že z něčeho takovýho může vzniknout celej novej člověk. +pousměje se a klouže mu rukama různě po kůži a tak něžně ho muchluje, schovává se u něj a rozpouští se mu v náručí, pač to je nejhezčí a nikdy toho není dost+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London