Vchod, vstupní hala a garáž

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Byron » 23 pro 2016 22:16

+pozdraví se s Jessem, tak napůl se obejmou, jak si ještě nejsou moc jistý, a pak se s nima baví, chvíli zpívají koledy, než zastaví před tvrzí+ Jsme tady!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Byron » 05 úno 2017 23:44

Tutůůůůůů! Vystupovááát! Jsme doma! +zasměje se, když zastaví před domem a vevnitř a Jeefes jim nosí kufry dovnitř+ Hurá! +zasměje se a zatočí se tam se Sophií+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 úno 2017 23:48

+robin vyskočí z auta a poskakuje kolem něj a ňafá na ně a vicky se na ně culí, pač jsou její smečka+ huráá! +zazubí se a všem dá pusu a robina podrbe za ušima a odnese pár věcí dovnitř a vyvětrá jim tam, jeefese rovnou vyšle na nákup+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 úno 2017 23:54

Jupí! +směje se a v předsíni se zuje a jde do obyváku+ Tady je to stejně nejlepší. +usměje se a svalí se na gauč+ Doma je nejlíp, že jo, princezno? +uculí se na Sophii a posadí si ji na břicho a trochu ji drncá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 úno 2017 23:57

+Sophie se zasměje a plácne mu packama na prsa, jezdí po něm svým minibagrem a je tím děsně zaujatá, Vicky tam trochu pobíhá a vybaluje, ale pak toho nechá a žuchne na gauč k nim a podá sophii nějaký hračky od ježíška aby si mohli hrát+ uděláme jí oslavu narozenin? +napadne ji najednou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 úno 2017 00:00

Pojď za náma, mamko! +zavolá na ni a polechtá Sophii a když tam za nima přijde, tak jí dá pusu, takovou pěknou+ To je sranda, co? +culí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 úno 2017 00:02

Mně stejně přijde boží, že tě to s ní baví. +usměje se na něj, lehne si k nim na bok, a přitulí se k němu ze strany+ Mohli bysme pozvat pár dětí od kamarádů, viktorovy, Zuzku... +navrhne+ Ona z toho asi moc mít nebude, ale mohlo by to bejt pěkný. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 úno 2017 00:06

Proč by mě to s ní nemělo bavit? +usměje se a houpe Sophii a jezdí s bagříkem a vůbec si užívá+ Vždyť je boží. +uchichtne se+ Tak jo a velkej dort, samozřejmě. A já budu dělat kouzelnický triky!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 úno 2017 00:07

protože je ještě malinká... většinou se chlapi začnou z děckama trochu bavit až když dokážou mluvit. +usměje se+ Já sem fakt ráda, že to máš jinak. +vtiskne mu pusu+ no jasně, a budem tam mít balónky a bazén s míčkama. +zazubí se na něj+ a večer si do něj půjdem hrát my. +pošeptá mu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 úno 2017 00:14

No jo, však já jsem nikdy nebyl normální, dyť mě znáš. +uculí se na ni a dá jí pusu+ Jooo to se mi líbí. +uculí se na ni, spiklenecky na ni mrkne a dá jí pusu a schytá bagrem do hlavy od Sophie+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London