Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 16 říj 2016 02:34

Proto samozřejmě taky a abys mi ňoumala beďary na zádech. +uculuje se a muchluje ji a tiskne se k ní a líbá ji+ Jistě, že nekecám, lásko. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 říj 2016 02:40

ohoo, tak to jo. +zazubí se, překulí ho na záda a lehce mu skousne kůži na lopatce+ tak to já jsem ti k službáám. +směje se, posadí se mu obkročmo na zadek a začne ho hladit po zádech a jemně masírovat+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 říj 2016 02:44

Teď? +směje se+ Ale to jsem ne... Oh tak to jo, to si nechám líbit. +pousměje se a pěkně se uvelebí pod ní a trošku ji hladí po nohou, jak se jí chce dotýkat+ Můžu pro tebe něco udělat, kočko? +koukne na ni trochu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 říj 2016 02:56

no, to si nech. +uculí se, natáhne se do šuplíku nočního stolku, protože kromě tramvajáka tam má i kokosovej olej, zahřeje si trochu v dlaních a začne mu ho vtírat do svalů a do kůže+ pořád pro mě něco děláš. +usměje se pěkně a prohněte mu každej sval+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 říj 2016 02:58

protože to pro tebe dělám rád. Když se směješ, tak jsem šťastnej. +pousměje se a trošku zavzdychá, jak mu začne masírovat ty záda aj e to naprosto dokonalej zážitek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 říj 2016 03:05

jo? +uculí se, ještě že ji nevidí, pač se tváří jako pako, masíruje ho, pak mu sklouzne zadkem na stehna a namasíruje a prohněte mu i půlky, a pak se zazubí, jak dostane nápad+ nadzvedni se. +zašeptá, podloží mu břicho polštářema, aby byl tak trochu na čtyřech, ale podloženej, a masíruje ho dál, stehna, vnitřní stranu, zadek, a lehce mu roztáhne nohy, aby mohla mezi ně, masíruje ho kolem vstupu do jeho těla, na tom citlivým místě pod ním a taky koule+ věříš mi? +vydechne tiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 říj 2016 03:07

to je moc příjemný... +zavzdychá a jenom mhouří oči a klidně se nadzvedne, aby se tam dostala a už mu zase tvrdne+ Jistě, že ti věřím, kočko. +pousměje se a je zvědavej, co má v plánu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 říj 2016 03:09

kdyžtak použij plameňáka. +uculí se, a chvilku ho jen tak hladí, klouže prstama po jeho erekci, pomalu ho vzrušuje a nespěchá, pořád ho hladí, ale druhou rukou vyjede trochu výš a začne kroužit kolem otvoru, masíruje ho tam, počká, dokud si na to nezvykne a pak jemně vklouzne prstem dovnitř+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 říj 2016 03:12

Já se nebojím. +pousměje se a tváře mu jenom hoří vzrušením a je celej zvědavej, ale uvolní se, protože trochu tuší, co bude+ Oh, božíčku. .. +zavzdychá, když ji ucítí v sobě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 říj 2016 03:15

to je dobře. +usměje se a soustředí se na to, jemně krouží prstem uvnitř, a trochu ho na to zvyká, a druhou rukou ho intenzivně hladí, aby byl pořád vzrušenej+ dobrý? +zašeptá tázavě, nikam nespěchá, a po chvilce trochu ohne prst a nahmatá ten citlivej hrbolek, jemně přes něj přejede, a sleduje co on;+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London