Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 26 črc 2015 21:19

No ty to říkáš, jako by měla mít ještě nějaký jiný táty! +směje se vesele+ No jo, ale na to je ještě mraky času, že jo, máme víc, než osm měsíců, ne? +koukne na ni tázavě+ To je přes půl roku! Děsně douhá doba. To pozveme Marca ještě aspoň třikrát na oběd... aby si moc nezvykal. +zazubí se na ni vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2015 21:30

no, myslím že otcovství fakt zpochybnit nemůžeš. +uculí se vesele+ ale jako jestli si chceš nechat udělat test, tak klíďo, obavy fakt nemám. +zahýbe vesele obočím+ jo, ještě je spousta času. +usměje se+ klidně ho pozvi, a jestli spolu budete dělat, můžu vám dělat obědy do práce. +zazubí se+ A tys měl chůvy jako malej?
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 črc 2015 21:33

No jistě, že nemůžu! +nadme se hnedka+ Já jsem největší samec široko daleko, to je snad každýmu jasný, no ne? +ještě chvíli hází patku, ale pak se musí začít smát, že jo+ Jéé to by bylo pěkný a my bysme si ty obědy navzájem kradli. +uchichtne se+ Jo měl. Některý byly vážně v pohodě a hodný. +usměje se, když si na to vzpomene+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2015 21:45

to je jasný. +zazubí se+ já jsem ráda, že se nám to konečně povedlo. +pousměje se a dá mu pusu+ já bych vám dělala dobrý oběma, že jo. +uculí se+ jo, my taky, bylo nás moc a máma nestíhala. +přikývne+ asi bych potom nějakou najala. třeba se dá do kupy s jeefesem. +pošeptá mu a uchichtne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 črc 2015 21:50

Já taky, kočko. +usměje se a je fakt rád+ No to nevadí, to by nám velela naše mužská čest a soutěživost, že jo. +zasměje se vesele+ No jo, ale aby nám ho pak neodvela, víš jaký jsou ženský! +zasvítěj mu oči, ale dělá si jenom srandu, že jo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2015 21:55

oh, mužská čest, tak to jo. +zazubí se a trochu se k němu tulí pod dekou+ no to by spolu mohli žít tady, co? +usměje se+ jo? jký jsou ženský,co? +směje se, a lehce ho ohlazuje+ tak jo, já jdu dělat snídani, a ty pozveš majka? +pousměje se+ musíme mu taky říct novinky, že jo. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 črc 2015 22:02

No, když by se jim tu líbilo. +zasměje se potichu+ No ženský jsou děsně pěkný a měkký, samozřejmě! +zazubí se na ni vesele a hnedka přikyvuje+ Tak jo, já mu zavolám. Co bude na snídani? A na oběd, kdyby se ptal? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2015 22:11

no to jsou. +uculí se, a tulí se k němu pač je měkká taky+ na snídani... asi co ulovíme. snídaňový burrita. +zazubí se+ a na oběd si můžete udělat burgery, když už ten grill máme. +usměje se+ můžeš u pak ukázat svoji novou hernu. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 črc 2015 22:13

+uculí se a trochu si ji ichmatává, protože ona je úplně nejlepší, to je jasný+ Snídaňový burrita jsou moje oblíbený. +přikyvuje+ Jooo burgery se slaninou! To je taky jasný, že jo. Slaninový burgery v slaninový housce.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2015 22:22

byrone. +usměje se mu do kůže a dá mu pusu+ tak jo, já je zas udělám do zádoby, aby byli na mrazáku, a nějaký dáme s sebou majkovi. +uculí se+ tak jo, to bude dobrý. +přikývne, a trochu nakrčí nos+ já si udělám něco jinýho, neva? +pousměje se omluvně+ a klidně tu kuřte, ale na terase, jo? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London