Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 26 srp 2019 22:02

+sleduje ji, jak se dostává do orgasmu a ví, že ten její taky není daleko, ale musí ji vidět, jak se kolem něj stahuje, ale stejně to pak už neudrží a vystříká se do ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2019 22:05

+cítí ho v sobě vyrcholit a ještě trochu se kolem něj stáhne, a pak se pomalu přestane pohybovat, jen zůstane ještě chvilku u něj a rozdýchává to, dokud ho ještě cítí v sobě, a nasává do sebe jeho klid+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2019 22:10

+obejme ji, hlavu pohřbenou v ohbí jejího krku a pomalu to rozdýchává a sem tam jí vtiskne polibek, objímá ji kolem pasi a pomalu jí oddechuje do kůže+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2019 22:14

+zlehka ho hladí ve vlasech a probírá se v nich, cítí na kůži jeho horkej dech a rozechvívá ji to, tak trochu jinak než předtím, hloubějc, vnitřnějc, a vyzařuje lásku každou buňkou, protože tohle jsou přes ně ty nejhezčí chvilku, když oba kloužou zpátky do reality, ale ještě ne úplně, ještě chvilku se drží a on je jenom její, takhle hotovej, jako by se jí tím taky trošku dával, do určitý míry zranitelnej. Znamená to pro ni víc, než dokáže říct, tak neříká nic, a jen se ho dotýká, protože on to stejně ví+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2019 22:16

+on to ví, tak se jí usmívá do kůlže, najde její rty a pomalu, tak pěkně ji políbí a hladí ji rty po trech a vůbec, ale vůbec se mu od ní nechce+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2019 22:19

+pousměje se mu do rtů, a když v ní pomalu ochabne, sklouzne zase na zem vedle něj, ale jenom blízko+ nechceš něco jíst? +najde konečně hlas, a trochu setřese to kouzlo, který na ni jeho blízkost má+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2019 22:21

Hm.... +zamručí a cítí, jak z ní pomalu vyklouzne+ Jedině asi tebe, kočko, kdybys ještě chtěla. +uculí se na ni a políbí ji na krk+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2019 22:23

já mám dost. +uculí se+ promiň, nějak se do toho teď nemůžu vpravit. +usměje se omluvně+ ale tohle... to bylo moc krásný. +koukne mu do očí a ty její trošku svítěj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 srp 2019 22:29

Dobře, já si dám pizzu. +zazubí se na ni+ Ta je skoro tak dobrá, jako ty. +dá jí pusu+ To je v pohodě kočko, tohle bylo nádherný.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 srp 2019 22:33

bylo, že jo? +koukne na něj a tak něžně se usměje+ já sem to... moc potřebovala. +pousměje se, vytáhne z mrazáku pizzu, dá ji na plech, a přizdobí ji tím co mají zrovna v lednici, aby byla dobrá a chutnala mu+ já ti asi neumím bejt pořádně blízko jinak než sexem, a když mi zrovna nejde sex, tak mám pocit, že se mi vzdaluješ. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London