Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 26 črc 2015 22:27

Tobě je po slanině blbě! +plácne se do čela+ Tak tobě můžu udělat bez slaniny, kdybys chtěla, co, kočko? +kouká na ni a hladí ji po čele a tvářích+ Jasný. však máme terasu hodně velikou. +usměje se na ni a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2015 22:33

to nevadí, klidně si ji dejte. +usměje se+ ale dala bych si burger. +uculí se+ když ho uděláš fakt hodně, aby nebyl krvavej. +pousměje se+ já nechcu, aby nás to muselo nějak omezovat, nějak hodně. +tulí se k němu, a trochu mu klouže nosem na krku+ dám pivko do lednice. +uculíse+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 črc 2015 22:37

Já taky nemám rád krvavý. +přikývne+ Udělám ti extra speciální porci, nebo dvě. +usměje se na ni+ No uvidíme, jak to půjde. Asi se nějakým omezením stejně nevyhneme, ale s tím počítám a nemám s tím problém. +koukne na ni+ Tobě to vadí? Ty omezení.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2015 22:45

dík. +usměje se a dá mu velkou pusu+ jo, já vím, já s omezeníma pro sebe taky počítám. +uculí se+ že nebudu moct kouřit, a pít, a chodit tancovat, a jíst sushi. a budu muset bejt víc opatrná a přemejšlet o tom co jím a tak. +usměje se+ ale ty se omezovat nemusíš, že jo, nechci, aby tě to nějak to. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 črc 2015 22:48

No možná můžeš tancovat opatrně. +koukne na ni tak jako mírně+ Já myslím, že to nějak tak přijde samo ta opatrnost a co smíš a co ne. +usměje se na ni+ A já jsem v pohodě, se mnou si vůbec starosti nedělej, jsem velkej kluk a jdu zavomat Marcovi. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2015 22:55

to jo, ale nesmím bejt takový pako. +usměje se+ já si dělám starosti pořád, dyť mě znáš. +uculí se, a chytne ho za ruku+ počkej ještě. +pousměje se, a schová je pod peřinu, pač se trochu stydí+ viď že se to nezkazí mezi náma? +koukne na něj pod dekou prosebně+ že budeme pořád taky my, a ne jenom dítě.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 črc 2015 22:59

Ale já tě miluju, když seš pako, to je úplně to nejlepší. +zazubí se na ni vesele a dá jí ještě pusu a pak se s ní děsně tajně schová pod peřinu+ My budeme pořád my, kočko. +zašeptá jí do vlasů, páč ji objímá a kolíbá+ A to nic nezmění, budeme my a dítě. Silná trojka. +usměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2015 23:05

no jo, ale když budu pako, mohla bych miminu ublížit, že jo. +uculí se+ no... snad se mi vyvine nějakej instinkt. +usměje se+ jo, to já vím. +uculí se mu do trika a taky ho objímá+ já myslím abysme pořád byli my. jako ty a já, a ne jenom rodiče. že si najdem čas na sebe. +pousměje se+ a nepřestanem se líbat a držet za ruku na procházkách a dělat jeden pro druhýho blbiny. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 črc 2015 23:08

Já vím, jak to myslíš kočko, zas tak blbej nejsem jako. +koukne na ni vážně+ Mě jenom přijde, že mluvíme pořád o tom samým. To tě to vážně tolik trápí a tolik se toho bojíš? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2015 23:11

já vím že nejsi. +usměje se+ promiň, to nic. +dá mu pusu na rty, a odkope z nich peřinu+ tak já jdu dělat tu snídani. +zvedne se z gauče+ chceš do nich pálivou omáčku? +zavolá na něj z kuchyně a dá rozpálit pánev+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London