Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2019 21:05

to víš, chci na tebe udělat dojem. +zasměje se a trochu se o něj opře+ jo? +musí se uculit, chytne jeho rty a chvíli ho jen líbá, a jak ho objímá jednou rukou, vklouzne mu vzadu prstama pod triko a lehce ho hladí po teplý kůži na zádech+ to se mi líbí. +zasměje se mu do rtů+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2019 21:14

+trochu se k ní natiskne a kouká na ni děsně moc zblízka, protože je krásná a jemu se to líbí, pak jí vtiskne pusu a podá jí pití a ťukne si s ní+ Na nejkrásnější holku v místnosti. +mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2019 21:18

jo? pošlem jí panáka? +uculí se+ je to tamta zrzka na baru, že jo. +uculuje se, ale jen si z něj utahuje, tikne s s ním a napije se+ na kluka, kterýmu děsně seknou linky. +zazubí se a dá mu tonicovou pusu, když je tak blízko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2019 21:21

No to určitě jo. +přikývne a koukne na tu holku a rozhlídne se po baru+ Ááá, tak to bude určitě tamhle ten štramák s linkama. +culí se na ni a dá jí taky pusu+ Ty dva by se měli dát dohromady. I když by museli mít sakra štěstí, aby to měli tak pěkný jak my.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2019 21:26

jo, to je přesně on. +uchichtne se a trochu si ho u sebe podrží+ dáme je dohromady, jo? nebo je pozvem do čtyřky! +zazubí se a dopje svůj drink, pač to v ní mizí nějak moc rychle+ ještě. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2019 21:29

+koukne na ni a trochu vykulí oči+ To by se ti líbilo? Ale než, že mě vystrčíte z postele. +zasměje se+ ještě drink tady pro mou nemravnou dámu! +mávne na barmana a svůj dopije taky, aby byly nastejno a nenááááápadně jí sklouzne dlaní na zadek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2019 21:34

já nevim, možná trošku. +uculí se+ ale tak za půl roku. teďka je moc brzo po zoe. +pousměje se+ zatím se stydím i před tebou. +uchichtne se a vtiskne mu pusu na krk, prstama mu klouže po kůž na bedrech+ joo, ještě drink! +zavýskne, zahodí brčko a napije se rovnou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2019 21:36

Proč? +koukne na ni nechápavě+ Protože seš tak sexy, že se bojíš, že nepřestanu a usouložím tě k smrti? +zeptá se jí a jenom se zazubí na barmana, co jim přinese drinky+ To je moje žena. +prohlásí pyšně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2019 21:40

protože. +vyplázne na něj jazyk vesele+ mi to chvilku trvá no. +pousměje se+ jo? to má bejt slib nebo výhružka? +uchichtne se a tak na něj kouká a oči jí jen hrajou+ no jo, už nějakej ten pátek. +zazubí se na barmana vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2019 21:42

No slib, samozřejmě. +zasměje se a mrkne na ni, jak ji drží za zadek, tak si ji k sobě torchu přitiskne klínem a ona může zjistit, že mu tak trochu stojí, vidět to není, ale cítit už jo+ A já ji děsně miluju. +pochlubí se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London