Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2019 21:48

abych tě nevzala za slovo. +zazubí se, nechá se k němu přitisknout, a rty je jen kousek od těch jeho, ale schválně to protahuje, a tak zblízka na něj kouká a trochu se kousne do rtu+ ale aleee. +uculuje se, a úplně trošku se o něj otře bokama+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2019 21:49

No to mě klidně vezmi. +uculí se+ Můžeš mě vzít i za něco jinýho. +mrne na ni a pohladí ji rty po rtech+ Ale..... +protáhne a políbí ji, naléhavě, dravě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2019 21:54

+uculí se mu do rtů a cítí, jak jí srdce zrychluje, a kalhotky vlhnou, když na ni tak kouká+ třeba chci aby sis vzal ty mě. +zamrká děsně nevinně, a najednou ji líbá a bere jí dech, tak mu vydechne do rtů, vplete mu prsty do vlasů a polibky mu oplácí stejně dychtivě, až ho trochu kousne+ zatancujem si ještě? +uculí se a oči jí jen svítí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2019 21:55

Jenom zatancujeme? +koukne na ni a oči z ní nespouští, když si ji vede na parket, udělá jim tam bleskově místo a zatočí si ji a snaží se k ní co chvíli tisknout, nebo ji lehce, rytmicky osahává+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2019 22:01

no to já nevím, co se mnou uděláš. +uculí se, a jak s ním jde na parket, v břiše cítí to příjemný napětí, a trochu brnění v podbříšku, tancuje tak okolo něj, v podstatě je na něj furt tak napůl přilepená, lehce se o něj otírá, a kouká jí to z očí+ nebo co uděláš mně. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2019 22:03

+ucul íse na ni a v jednom okamžiku si ji k sobě přitiskne+ Udělám ti to.... +uculí se jí do ucha+ Udělám ti to na záchodě, až budeš sténat a křičet. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2019 22:07

+dech se v ní zadrhne, jak si ji k sobě pevně přitáhne, zahákne prsty do poutek na pásek na jeho džínách a chvilkou jen tak krouží boky do rytmu hudby synchronně s ním+ hmm... +zavrní mu do ucha a otře se mu rty o tu citlivou kůži na krku+ to nás ale všichni uslyšej. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2019 22:14

To teda uslyšej. +přikývne, obejme ji, tiskne se k ní a houpe se s ní do rytmu hudby+ Chci aby tě všichni slyšeli. +vydechne+ Aby slyšeli, co ti umím způsobit. +koukne na ni a pohladí ji po bocích až nebezpečně nízko+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 bře 2019 22:18

+trochu se mu pod rukama zachvěje, nějak to nedovede ovládnout, kousne se do rtu vklouzne mu prstama do vlasů, hladí ho tam na zátylku, a trochu se otře tváří o jeho krk+ jo... +zašeptá, srdce jí buší a kůže jí skoro elektrizuje touhou aby sjel rukou ještě trochu níž, a zároveň vzrušením z toho, že ji má v hrsti a může si s ní dělat co chce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 bře 2019 22:22

+tak s ní tak nenááápadně dotančí až skoro k záchodům+ Chci, aby ses mi rozsypala v rukách slastí. +šeptá jí do ucha a políbí ji na krk, pod ucho a rty přejede boltec+ Abys mi patřila. +vydechne a vtáhne ji na záchod+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London