Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2016 23:36

trochu tam pofňukává, a když ho uvidí s těma palačinkama, tak popotáhne+ když dneska je tak hezky. +rozbrečí se ještě víc, a obejme+ a ptáci si budou myslet, že je jaro, a vrátí se a až se zas ochladí, tak umrznou. +vykulí oči, a pláče mu do trika+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2016 23:39

Kočko... +řekne úplně zmateně a obejme ji a hladí ji po zádech a po vlasech a všude+ Ale neboj se lásko, můžou bydlet u nás v garáži a tam se jim nic nestane. +utěšuje ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2016 23:41

když to je tak smutný... +popotáhne+ můžou? +koukne na něj přes slzy, nějak ji to utěší+ tak jo. +otře si oči, a už jen tak povzlykává+ mně to nejde zastavit! +stěžuje si, jak jí pořád tečou slzy+ to je tak hrozný, včera mě rozplakala reklama na sušenky. +mračí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2016 23:44

To víš, že můžou. +pokyvuje hlavou a utírá jí slzy+ To neva, kočko. Já taky někdy brečím u reklam a to ani nejsem těhotnej. +pousměje se trochu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2016 23:45

fakt? +uculí se trochu, a pomalu se uklidňuje+ umrznou jim mláďátka. +zamumlá, a ještě se k němu trochu tulí+ jsem cvok, já vím. +usměje se, ale pak si všimne palačinek, tak do nich začne nípat a ujídat+ já nevim, jak to zvládáš, já štvu sama sebe. +povzdychne si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2016 23:48

Tak jim tam budeme topit. Pořídíme jim vyhřívaný ptačí budky. +usměje se na ni a přisune jí palačinky a taky si trochu nípne+ No, ale mě neštveš. +pokrčí rameny a usměje se+ Je to v pohodě.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2016 23:49

ty seš tak hodnej, já tě miluju. +dá mu pusu, a ujídá mu palačinky+ to je tak dobrý. +popotáhne ještě+ fakt ne? +uculí se trochu, natočí se k němu, aby u něj byla blízko, a záškodnicky si o něj opírá břicho, protože je to pohodlný a nemusí ho tahat+ ani jednou tě to neštvalo? +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2016 23:50

Na tebe jsem hodnej, na ostatní lidi jsem děsně drsnej. +zazubí se na ni+ No fakt ne. Dyť ty seš roztomilá. +usměje se na ni a cvrnkne ji do špičky nosu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2016 23:55

jo tak to jo. +zazubí se+ já myslím, že kecáš, ale kecáš pěkně, takže to nevadí. +uculí se na něj, a tak u něj odpočívá a už je jí zase veselo, jak na houpačce+ ty palačinky sou děsně dobrý. +pomlaskává si, a vyhřívá se na sluníčku+ napadlo mě jméno. +koukne na něj a pošeptá mu ho do ucha, co myslí on+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2016 23:57

Já vůbec nekecám a je děsně škandální, že mi nevěříš. +zavrtí pohoršeně hlavou ale usmívá se+ No jasný, je tam moje tajná přísada, kterou nikdy nikomu neprozradím. +zubí se na ni+ Jo? +nakloní se a poslechne si ho+ To je pěkný jméno. +koukne na ni+ Zatím myslím nejlepší.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London