Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 26 črc 2015 23:18

No a teďka je na mě naštvaná, já jsem to věděl. +plácne sebou do peřin zpátky, když odejde+ Jo! Prosím! +zavolá na ni zpátky a čučí do stropu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2015 23:23

+ není naštvaná, jenom přecitlivělá, a přecitlivěle začne šlehat vajíčka a chystat tortily a pak krájí rajčata a trochu se řízne do prstu, jen trošku, sotva kapka krve, a přijde jí to děsně líto, se všema těma hormonama, tak si sedne na zema a rozbrečí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 črc 2015 23:27

+zachvilku přijde za ní a vidí ji tam na zemi, tak se vrátí pro kapesník a pak si jde sednout k ní na zem+ Kočko, neplakej, já jsem to tak nemyslel. +obejme ji kolem ramen+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2015 23:30

já vím že ne. +popotáhne, a opře se o něj hlavou+ já nechcu brečet ale nejde mi přestat. +vysmrká se jak slon, a taky si tak připadá, i když ještě ani nemá břicho+ já vím, že sem blbá, ale když já se bojííííím. +zakvílí a brečí mu do trika+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 črc 2015 23:39

To neva, kočko, klidně plakej. +usměje se na ni+ To budou ty hormony a takový ty věci. To je dobře, že se bojíš, kdyby ne, tak by to bylo vážně hodně divný. +hladí ji po tvářích a stírá jí ty slzy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2015 23:45

to je děsný, mně to nejde zastavit! +zakňourá a po tvářích jí tečou slzy+ byrone. +dělá mu mokrej flek na triku+ to bude hodně dlouhejch osm měsíců. +koukne na něj přes slzy, a zazubí se, i když teda furt brečí+ bude to dobrý, viď?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 črc 2015 23:50

Tak ti dam dáme náplasti? +koukne na ni a zazubí se na ni+ Bude to perfektní, kočko. +usměje se na ni+ Možná nebudeš přecitlivělá tak dlouho, jenom pár měsíců a pak ne. +usměje se na ni a hladí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2015 23:54

tak jo. +přikývne přes slzy, a zvedne prst, aby jí ho zalepil+ ty seš na mě tak hodnej a já sem akorát děsně pitomáááá. +zavzlyká, ale vstane teda, a jde dělat tu snídani, ještě si brečí do vajec, pač to neumí vypnout, a pak fňuká do svýho mandarinkovýho koktejlu, co jí Jeefes přinese jak hodinky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 črc 2015 23:59

Jsi úplně nejlepší cvok, kterýho znám. +usměje se na ni a hladí ji po ruce a otírá jí slzy, aby se mohla v klidu najíst a tak a sám si jí svý vajíčka+ To je dobrý, já chcu taky! +koukne na Jeefese+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2015 00:04

+postupně se nějak pomalu uklidní, ani neví jak, ale dost tomu pomůže ta čokoláda co má ulitou ve špajzu, a pak teda vypije tu zdravou bombu+ ale víš, že v tom je kapusta, a špenát, a tak. +zazubí se na Byrona, a odleje mu taky skleničku+ vitamíííny. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London