Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 20 črc 2015 23:08

no, časem to asi praskne. +uculí se trochu, kouká na něj, a jak je pěknej, a jak je její, a pak se usměje+ ale zatím je to ještě úplně malý tajemství. +dodá potichu, a najde pod dekou úplně podvědomě jeho ruku, aby se jí chytla, jako vždycky, když se bojí+ malý jak zrnko soli prej. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 črc 2015 23:10

Jo? +uculí se a kouká na ni a moc neví a pak trochu zbledne+ Nemáš nádor, že ne? +koukne na ni vylekaně+ Nebo nejseš nemocná, řekni mi, že ne!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 črc 2015 23:14

+taky vykulí oči a zavrtí hlavou+ nemám! nejsem, neboj se. +stiskne mu ruku, aby se neděsil, a pak se musí zazubit, pač je cvok, vezme ho za ruku, a vtiskne do ní pusu, a pak si ji položí tam kousek pod pupík+ já jsem to... no... čekám dítě. +usměje se, ale pořád ho děsně nervózně pozoruje, jestli je rád+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 črc 2015 23:18

Ty co ty.. +koukne na ni a pak mu málem vypadnou oči+ My sme těhotný! My sme těhotný! Panebože! +zavýskne a hnedka ji děsně přitiskne k sobě a políbí a pak si uvědomí co dělá a hnedka toho nechá+ Nublížil jsem ti? +strachuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 črc 2015 23:21

neublížil. +uculí se, a tak nějak to z ní jako spadne, když je rád, a musí se děsně uculit+ teda ještě jsem nebyla u doktora, ale jsem si docela jistá. +usměje se, a pusu mu hezky oplatí+ jseš rád, viď že jo? +koukne na něj pro jistotu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 črc 2015 23:25

No to teda jo. +uculí se na ni a jemně ji chová v náručí+ Já se o tebe teďka budu děsně starat a nosit ti sardinky v pudinku a okurky se zrmrzlinou a tak dál. +culí se a kouká na ni, jako na svatej obrázek+ Já tě miluju a jsem děsně moc rád. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 črc 2015 23:27

fuuj, nemluv o jídle. +zasměje se, a přitulí se k němu, opře se mu spánkem o hruď, a poslouchá jeho tep, pač to je takový hezky uklidňující+ to je dobře. +usměje se, a proplete si s ním prsty+ budem mít miminko. +uculí se na něj, jak tomu furt nemůže uvěřit.+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 črc 2015 23:34

Budeme mít miminko. +uculí se na ni a tulí se k ní+ Ty jsi tak báječná, úplně nejlepší a teď teda na sto pro neusnu taky. +uchichtává se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 črc 2015 23:39

no moc sem zatím neudělala. +uculí se+ musím se objednat k doktorovi. +pousměje se, a trochu ho hladí po ruce+ a zjistit co všechno nesmim a tak. byrone. +překulí se aby na něj viděla+ já se děsně bojím, že to nějak zkazím. že udělám něco blbě. +vleze si k němu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 črc 2015 23:45

Neboj se to všechno zvládneme, protože já jsem tu s tebou a ve všem ti pomůžu, úplně nejvíc moc a taky se všechno naučím. +kouká na ni děsně vážně+ A budu tě vozit s Jeefesem k doktorovi. A všechno zachráním. Já jsem superhrdina. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London