Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 20 črc 2015 23:49

no, to jseš. +uculí se+ se ti povedlo mi udělat dítě. +zazubí se na něj a vleze si úplně k němu a trochu mu zívne do kůže+ já vím že jo, však já na tebe taky dost spoléhám. +pousměje se+ půjdeš se mnou k doktorovi? já se trochu bojím. +uculí se mu na klíční kost+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 20:30

Jako, že by vyšetřil mě, a ne tebe, kdyby bylo nejhůř? +zazubí se na ni vesele+ Jasně, že půjdu a můžu dělat přisprostlý a divný vtipy, když tam budeme? +kouká na ni a oči mu z toho jenom svítí, jak je nadšenej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2015 20:35

jako abys mě držel za ruku až mi bude ochmatávat intimní místa. +zazubí se taky+ můžeš co chceš. +usměje se, a zavrtá se mu nosem do kůže+ musíme to všem říct, Angie a Wenai, a mýmu bráchovi, a jessovi, a taky vašim. +uculí se, a trochu se k němu tulí+ chtěl bys radši holku nebo kluka?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 20:45

Tak to já tě držet budu. +přikývne+ No tak můžeme třeba udělat oběd... bez alkoholu a to jim hnedka bude jasný. Pozveme všechny, co jim to chceme říct. Moje rodiče teda ne. +zašklíbí se+ Já chcu asi holku, holky jsou děsně drsný. +přikývne vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2015 20:51

no, ale ty pořád můžeš pít, že jo, nemusíš rok abstinovat se mnou, fakt. +zazubí se+ ale taky jim to budem muset říct. já myslím, že budou rádi. +usměje se, a chytne ho za ruku+ to si piš že jsou. +zazubí se na něj+ tak uvidíme, necháme se překvapit. +usměje se, nakloní se k němu, a dá mu pusu, a ještě jednu, tak pěkně+ taťko. +uchichtne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 21:04

A já to chcu zkusit. Sice to jako asi moc dlouho nevydržím, ale chtěl bych aspoň zkusit, jak to s tebou vydržím. +koukne na ni+ Ať to bude, co to bude, já si stěžovat nebudu. +uculí se na ni, přitulí se k ní a stisk jí oplatí+ Mamko. +uculí se děsně moc+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2015 21:06

no jak chceš, ale já to nevyžaduju. +uculí se+ někdo musí pít za nás oba, že jo. +zazubí se na něj+ no to doufám, že nebudeš. +usměje se, a políbí ho, jen tak líně, protože ho má ráda, tak mu to hnedka pošeptá+ a musíme to říct Jeefesovi! ale ten už to určitě ví, vysypává koš v koupelně. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 21:09

Já vim, to je proto, že jsi tak skvělá. +uculí se na ni a poněkud se uchichtne, když mu to řekne a hnedka jí to musí pošeptat naoplátku+ No tak mu to ráno nějak jako oficiálně oznámíme. +zasměje se vesele a šťastně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2015 21:14

no aspoň už vím, proč mi bylo tak zle. +usměje se, a dá mu pusu na nos+ tak jo, to bude nejlepší. +uculí se, a zazívá+ já si jenom tak zavřu oči jo? na chvilku. jsem furt děsně utahaná... +zamumlá, a už napůl spí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2015 21:15

To pak bude dobrý. +usměje se na ni a pohladí ji+ Jasně, kočko, jenom tak nachvilku zavři oči. +přikývne s úsměvem a ještě na ni chvilku kouká, celej uculenej a uzubenej, jak tomu nemůže uvěřit, ale nakonec ho taky zmohne spánec a tak usne, prapodivně omotanej kolem ní+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London