Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 20 dub 2018 22:26

+když je byron pryč, zabaví se se Sophií, bere ji k sobě spát do velký postele a culí se pro sebe, když ji vidí, jak klidně spí. Jednou si tak udělají holčičí pevnost ze židlí a peřin a spí spolu tam, a dělají spolu blbiny. Sophie si počmárá ruku fixou, aby tam taky měla tátu jako Vicky, a Vicky je z toho poněkud dojatá, a udělá jim na papír kalendář, kde každý den odškrtávají, kdy Byron dojede+
Mamí. +píchne ji ráno Sophie do oka, aby ho otevřela+ Mamí, nešpi. +hupsne jí na břicho, jen hekne+ už jede táta? +zajímá se hned ráno+ No to já nevim, podej mi kalendář a kouknem. +zamžourá, zívne a protře si oči, a to už jí před ně sophie strká papír, a všechny zbývající okýnka někdo malej vybarvil pastelkou, protože když sou vybarvený všechny, tak už byron musí přijet, to je jasný+ no teda, kdo to tady zaškrtal co? +uculí se na malou a polechtá ji+ no, asi žís. +pokýve sophie+ Jeefes takhle zlobí jo. +zasměje se, popadne Sophii a za trest ji podlachmí+ Ještě dvakrát se vyspíš. +slíbí jí+ a pak si pojedeme pro tátu na letiště, jo? +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2018 20:19

+poslední večer před tím než se Byron vrátí má Sophie trochu těžkou noc a rostou jí stoličky, tak jsou skoro celou noc vzhůru, opřený spolu v posteli, a Vicky ji kolíbá na klíně, hladí ji po vláskách, tiše jí špitá ve francouzštině a zpívá jí, a k ránu si trochu zdřímnou+
Mami dneska? +zeptá se Sophie hnedka jak se vzbudí+ Táta jede? +koukne na ni tázavě+ No jo, dneska. +přikývne vážně, a pak se musí rozculit, pač se jí rozsvítí očka+ Dneska už přijede táta. +usměje se, a polechtá ji na břiše, dají si spolu snídani, a pak už je čas jet na letiště+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2018 20:32

+stráví celou noc v letadle a není to teda nic moc, protože musí myslet akorát pořád na ni. A snaží se z letadla dostat co nejdřív, ale cestu mu zablokuje skupina japonců a on nadává jak špaček+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2018 20:36

+po snídani si se Sophií dojedou v autě až na letiště a cestou si zpívají, a pak jdou čekat před přílety, a sophie drží ceduli, která je děsně moc počmáraná, protože ještě neupmí psát, ale moc chtěla udělat ceduli, a poskakuje nedočkavostí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2018 20:44

+vyzvedne si kufr a už je vyhlíží a jakmile je uvidí tak kufr skončí na zemi, on se k nim rozběhne a malou chytne do náruč a velkou taky a oběma jim dá pusu+ Já jsem se na vás tak těšíl holky moje!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2018 20:47

+Sophie zavýskne, až se dav rozestoupí, zahodí ceduli a letí k němu div se nenatáhne, a jak ji obejme, chytne ho kolem krku a výjimečně ho i obejme a trochu pomačká, a je děsně nadšená. A vicky se taky děsně culí, dojde k němu a akorát se k němu děsně pevně a trochu křečovitě přitiskne, s?chová mu nos do kůže a nadechne se jeho vůně, a uculí se+ Ahoj. +usměje se děsně moc+jakej byl let?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2018 20:54

Lásky moje. +usměje se na ně+ Vy jste mi strašně moc chyběly, víte to? +usměje se na ně a dá jim ještě pusu+ Ten let byl děsnej, kočko, radši bych byl s váma. +usměje se na ně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2018 20:58

strašně moc? +uculí se a nemůže se na něj vynadívat, když ho zas má u sebe, a sophie už mu brebentí do ucha všechno co dělala celej tejden+ Tak pojď prcku, vezmeme tátu domů, co ty na to? +usměje se na malou a jdou spolu k autu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2018 21:02

Strašně strašně moc. +přikývne a vezme si kufr a jde s nima k autu+ Stýskalo se vám po mě? +usměje se na ně+ Co jste dělali celej tejden? Já jsem se poněkud otravoval.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2018 21:04

Sophie ti každej den kreslila obrázek co jsme dělaly, aby ses mohl podívat. +uculí se+ je to velice abstraktní. +mrkne na něj+Jooo moc moc! +zazubí se sophie, že se jí stýskalo, a vicky mu stiskne prsty+ To nemáš ani páru, jak mo. +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London