Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 24 dub 2018 21:35

Neměl, +zavrtí hlavou+ jeden z nás stačí, že tam bude. +usměje se na ni+ No já ti jednou, Sophi, budu vyprávět, jak jsme se s mamkou poznali, ale to až budeš starší. +zasměje se poťouchle+ Já vás taky miluju. +zasměje se, napláclej na sedadle+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2018 21:37

no to bylo náhodou moc pěkný a slušný, přece jsme spolu bruslili. +uculí se+ jako elsa? +zeptá se sophie+ no jo, všude byl sníh, jako u elsy. +přikyvuje, a usmívá se, jak na to vzpomíná+ nee sophie pust tátu, ať může řídit, a dojedem brzo domů. +uculí se a pomůže ho vsvobodit+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2018 21:39

Jo, bruslili jsme, to máš pravdu. +uchichtne se a přikývne a pak se zase kouká plně na silnici+ Tak co? Uvařili jste mi něco dobrýho, když jsem byl tak děsně moc douho pryč? +uchichtne se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2018 21:44

to bylo náhodou moc hezký. +usměje se+ máme doma nachystaný tortily, a jablečný muffiny. +usměje se+ ale večer uvaříme na co budeš mít chuť, slibuju. +vtiskne mu pusu na ruku, když zrovna neřadí+ robin se zblázní až tě uvidí. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2018 21:46

Já vás miluju, holky moje. +usměje se na ně a rychle jí na tu ruku dá pusu a mrkne na ni+ Co takhle, kdybysme si objednali pizzi a koukali na nějakej film? +navrhne+ No jo, mě se po něm taky stýskalo, to jo.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2018 21:49

to totiž skoro vůbec nikdy neděláme. +uculí se+ Jasně že jo, to je nejlepší. +přikývne, a už zajíždí k nim do ulice, a sophie se odpoutává za jízdy+ no jo už jsme doma, to poznáš co? +směje se, a jde ji vyndat z auta, a robin naráží zevnitř na dveře ještě než k nim byron dojde+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2018 21:52

Já vím, že to není nic speciálního, jenom to s váma dělám rád. +usměje se na ni+ Jestli chceš, můžeme dělat něco jinýho. +pousměje se a jde otevřít a rychle Robina chytne a muchluje se s ním, aby všechny neporazil+ No tys mi taky chyběl. To víš že jo! +směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2018 21:55

jasně že to je speciální, je to naše. +usměje se a dá mu pusu na tvář na strniště, vezme sophii a jd ejí umejt packy, než se robin zklidní, a pak mu jde naservírovat oběd+ A jak to tam šlo? domluvili jste se s nima? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 dub 2018 21:56

Jo, domluvili. +usměje se na ni a přikývne, když za ní přijde do jídelny a počká, až tam budou všichni, protože nechce jíst sám+ Klapne to, úplně v pohodě. +zasměje se a nenápadně dá Robinovi kousek tortilly a ten se ošklíbá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 dub 2018 21:57

no robin, řekni páníčkovi kdo poblil boty v chodbě. +koukne na něj a podrbe ho za ušima, posadí sophii do židdličky a sedne si k ní, a taky si umotá tortillu, a sophii malinkou, aby se jí dobře držela+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London