Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2018 21:42

no to můžeš, povídat mu pohádky, nebo mu vykládat o hračkách, co máš ráda... +uculí se, a je z toho celá naměkko, jak ji pohladí+ ona je tak rozkošná, já se snad rozteču. +uculí se na byrona a honem mu dá tajnou pusu, když sophie odběhne+ mimi říká... +přimhouří oči, jakože poslouchá+ že si protahuje nožky a těší se na tebe. +uculí se+ až bude trošku větší, tak ho taky ucítíš, jak se hýbe, tedka je ještě malinký. +usměje se, chytne byrona za ruku a proplete jim prsty+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 čer 2018 21:45

+Sophie koukne na břicho a na ni a pak zas na břicho a klepne na něj hůlkou, ale jenom trochu+ To sysís jenom ty, co liká? +zeptá se+ To je skoda. +usoudí a ještě do ní šťouchne, ale když se nestane nic zajímavýho, tak si odbehne hrát+
Tak sme to asi zvládli. +uculí se na ni byron+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2018 21:47

no jo. +přikývne omluvně+ Ale až bude větší, tak ho ucítíš pod rukou, slibuju. +usměje se, nechá se šťouchnout, protože malá je opatrná, a ještě ji pohladí, než odběhne+ no... si zvládli, že jo? +uculí se+ ona je strašně boží, a tak chytrá! +vykulí na byrona oči, a dá mu velkou pusu+ ale zapotila sem se. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 čer 2018 21:50

No jo, protože je chytrá, tak má spoustu otázek, že jo. +usměje se a obejme ji a přitáhne k sobě+ A tohle malý bude úžasný svým vlastním osobytým způsobem. +usměje se+ Miluju tě, kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2018 21:55

já vím, je to dobře, že je tak chytrá. ale někdy mi dává zabrat. +uculí se+ počkej, až se zeptá, jak se do toho břicha dostala. +zakoulí očima+ Jo... jo, věřím tomu. +usměje se+ Těším se na něj. Že budeme zase trochu větší rodina. +uculí se+ a já tebe. +pošeptá mu, dá mu pusu, a vyskočí+ a já musím zase čurat. +povzdychne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 čer 2018 19:22

No a už máš naplánovaý, co jí řekneš, až se na něco takovýho zeptá? +zasměje se a pohladí ji po břiše+ Že jsi ji snědla? +navrhne a pak ji pustí+ Tak utíkej. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 čer 2018 19:24

no to nemám ani trochu. +uculí se+ Já nevim, to jí nemůžu říct, ne? +vykulí oči+ bude si myslet, že žeru děti. +zazubí se a dá mu pusu, odběhne do koupelny, a čas plyne :D týdny ubíhají a t pravý nevolnosti se teprve dostaví, takže takhle každý ráno leží obličejem na dlaždičkách v koupelně a občas dáví do záchoda a sophie to s poněkud nelibým výrazem sleduje+ Mami nebinkej už. +povzdychne si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 čer 2018 19:27

Ale ne, to jí řekni. +chichotá se Byron a čas ubíhá jako písek v přesípacích hodinách našich životůůůů či jak to bylo :D+ Kočko. +klekne si tam k ní+ Můžu ti něco donýst? Něco, po čem by ti bylo dobře? +zeptá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 čer 2018 19:29

ty seš děsnej škodič +zazubí se a pak jen poněkud objímá mísu a skuhrá+ myslím, že jsem to dítě asi vyzvracela. nebo aspoň nějakej orgán. +zamumlá, a zase klesne obličejem na zem+ dáš mi vlasy do drdolu prosímte? +požádá ho+ mně asi nic nepomůže, rovnou mě oddělej. +vydechne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 čer 2018 19:31

No jasně, kočko. +usměje se a vezme gumičku a chvíli se jí probírá vlasama, než je dá všechny do kupy a stáhne jí je do drdolu a pohladí ji po tváři+ To zas bude dobrý, koško. +pousměje se a škrábe ji po zádech+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London