Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2015 16:28

no, tak to máš kliku, že máš čarovnou holku. +uculí se, a ty skittlesky jim přivolá+ tadá! +zazubí se, a nasype si hrst do pusy+ jo? fakt? +zazubí se a dá mu pusu+ no tak to mám děsnou kliku. +uculuje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2015 16:30

Áááá, já mám kliku. +protáhne a přikývne s úsměvem a vezme si taky skittlesky+ No to je tím, že sme takový dva klikaři, že j. +zazubí se a phladí ji po břiše+ A tady nám roste třetí do party. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2015 16:33

jsme, co? +uculí se, a když jí upadne skittleska, taky mu ji sebere zpod klíční kosti pusou, a schová mu děsně tajnej šťastnej úsměv do kůže, když ji tak pohladí+ už je velký jako malina. +informuje ho vzdělaně a uculí se+ na začátek září jsem se objednala k doktorovi, tak pak třeba budeme mít i obrázek.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2015 16:35

Ty jo! +zamyslí se a zkouší si mezi prstama, jak je to přesně velký+ No, to by už šlo, možná bysme mu měli už pouštět nějakou hudbu, nebo tak, aby si jako vypěstovalo pozitivní návik a byla chytřejší.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2015 16:40

no už má uši! +vykulí oči+ psali to v tý chytrý knížce co jsi koupil. ale ještě neslyší, prej. +usměje se+ myslíš, že to bude holka jo? +uculí se, jak si je jistej+ ale možná už bude na ultrazvuku slyšet srdce. +zauvažuje nad tím+ chceš tam jít se mnou? nemusíš, já to klidně zvládnu. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2015 16:41

Naprosto to bude holka. +přikývne+ A já půjdu s tebou, protože to chci taky vidět, náhodou, jsem taky zvědavej, jak nám roste a ty ultrazvuky si budeme dávat na lednici, jo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2015 16:44

jo? jak to víš? +zazubí se, a zavrtá se k němu pod peřinou+ třeba to bude byron junior. +zasměje se+ tak jo, tak půjdeš se mnou. +usměje se a přikývne+ a není to děsně kýčovitý na lednici? +uchichtne se, ale je děsně ráda, že se těší+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2015 16:46

Já mám určitě šestej smysl a vím to už teďka a dopředu. +přikývne+ No a když to bude Byron junior, tak se rozhodně nebude jmenovat Byron. +zazubí se na ni+ A bude děsně cool a mít patku.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2015 16:48

tak to jo. +uculí se+ já vím akorát že už se fakt těším, až nebudu zvracet. +zašklebí se vesele+ a jaký jméno se ti líbí? +usměje se na něj tázavě+ no cool bude každopádně, to je jasný. +přikyvuje+ má totiž děsně cool rodiče, že jo
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2015 16:51

Jo tak na to se taky těším, až nebudeš zvracet. +pousměje se a pohladí ji po vlasech+ No to nevím, já myslím, že bysme ho měli pojmenovat až se narodí, na co bude vypadat, aby to k němu šlo, že jo.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London