Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 30 črc 2015 13:15

Majk? +koukne na ni+ Ne Majk není ženatej, Majk říká, že čeká na princeznu na bílým koni. Sam je ženatej a děsně remcá, protože mají malej byt a není tam kde souložit. +zazubí se na ni+ No tak se mnůžeš vrhnout na děsnou spoustu koníčků a věcí, co jsi chtěla dycky udělat, ale u kterejch se nepije, no ne? Třeba tkát koberce! +zazubí se vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 črc 2015 14:05

Tak ja se kouknu jestli nemám volnou kamosku +zazubi se+ no vidíš, tak těm jsme měli prodat tu tvoji garsonku +zasmeje se+ nebo jim někdy můžu pohlídat děti, když nechám školu, budu mít víc času, a měla bych si začít zvykat. +uculi sr+ jak mají stary? Já budu hackovat na miminko ze jo. +směje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 črc 2015 14:17

Že bysme jí pak dali koně a korunku? +zasměje se+ No to je právě ten problém, oni nemají místnost, kde by nebyly ty děti. Malý jsou, asi tak čtyři a ten kluk má půl roku? +zamyslí se+ Že bys jim je pohlídala, aby si mohli šoupnout, jo? +směje se potichu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 črc 2015 17:04

No jasně, a zlatou hvězdu na čelo. +uculi sr+ no ne jako zr by žili v ty garsonce, ale tu by měli na ty randicka že jo. +zasmeje se+ no jasný, ale fakt, aspoň bych se naučila prebalit dítě, a oni by si vezli, ne? +uculi sr+ ať je někdy přivede, půl dne zvládnu +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 črc 2015 21:48

DObře, tak já mu to řeknu, myslím, že ti nadšením budou líbat ruce. +zasměje se vesele a sám jí dá pusu+ Co bys chtěla dělat? +koukne na ni+ Jako teďka?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 črc 2015 21:52

tak jo, řekni že se je pokusím neupustit a neopařit. +zasměje se+ ať si to užijou, dyť si to zaslouží, a já si musím zvykat. +usměje se+ budem chtít ještě jedno? +uculí se, a přitulí se k němu+ no teďka tě rozdrtím v mafii a pak mi za to budeš muset udělat zmrzlinovej pohár. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 črc 2015 21:56

Myslím, že se nebudou na nic ptát, strčí nám je obě a utečou někam hodně daleko a do klidu, kam nemají děti přístup. +zasměje se vesele+ Až na to, že já tě rozdrtím v mafii a pak ti udělám zmrzlinovej pohár! +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 črc 2015 22:00

ty budeš hlídat se mnou jo? +uculí se vesele+ ale víš že nám pak přijdout vynadat kolik umí novejch škoďáren a sprosťáren. +zazubí se, a dá mu pusu+ leda ve snu! +kasá se a hnedka si chystá avatara, a dělá mu velký prsa+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 črc 2015 22:03

No já to zkusím a přinejhorším zfinguju zápal slepýho střeva a uteču. +zazubí se na ni vesele+ Ale nevynadají. +uculuje se a dělá si děsně moc velkýho drsňáka s obří patkou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 črc 2015 22:07

já se o tebě budu starat. +uculí se+ pááni, kdo je ten sexoš. +zazubí se na toho jeho panáčka, a pak odbouchne start a začnou hrát, a hnedka jede na plný kule, a děsně se snaží, aby to neměl tak snadný, i když on je lepší, že jo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London