Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2019 22:38

je to hezký náhodou. +uculí se+ jsi skvělej náhodou. +pousměje se mu do ramene a tulí se+ jo, já taky. +přikývne a otře se mu tváří o kůži+ chybíš mi. +pošeptá mu tichoučce, aby je nevzbudili+ někdy mám pocit, že jak máme každej na starost jednu, tak se holky mají moc dobře, ale my dva se nějak míjíme. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2019 22:39

To se ti vážně líbí? +zasměje se+ Jo no... to máš pravdu. +koukne na ni+ Budu si na tebe dělat víc času, slibuju, kočko. +koukne na ni a myslí to vážně a aby to potvrdil, tak ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2019 22:43

líbíš se mi ty. +pousměje se a dá mu pusu+ a když seš cítit chlorem, je to proto, že jsi celý dopoledne blbnul s naším plodem ve vodě, a to mi přijde děsně přitažlivý. +uchichtne se mu pod ucho+ já vím, že to teďka jinak nejde, zoe je moc malá a nemůže si se sophií hrát normálně. A sophie zase nevydrží jen tak sedět, a to je asi dobře, je hravá. +pousměje se+ musíme to vydržet asi. +usměje se a pěkně mu polibek oplatí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2019 22:47

Včšak to klidně vydržíme a taky můžeme sehnat paní na hlídání a je tu pořád Jeefes a sakra... moja matka. +pousměje se+ Když u nás bude, že jo. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2019 22:50

jo, ale nemůžeme bejt od nich pryč moc dlouho, zoe je fakt malinká. ten první rok bude prostě trochu náročnej. +usměje se a dá mu pusu na krk+ t zvládnem. +pošeptá mu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2019 22:51

Tk jasně, že ne, ale dvě hodinky to snad holky zvládnou. +usměje se a přiitulí si ji k sobě+ Šla bys se mnou na dvouhodinový rande, kočko? +mrkne na ni nanejvíš svůdně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2019 22:57

jo, to by měly zvládnout. +uculí se na něj děsně moc, posune se mu na klíně, aby ho pořádně políbila+ já bych s tebou šla kamkoliv bys chtěl, náhodou. +usměje se mu do rtů+ a takový dvouhodinový rande zní jako rodičovskej vlhkej sen. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2019 22:58

Hmmm tak co dneska večer? Přijdu tě vyzvednout třeba v sedm, jeefes uloží holky a trochu si vyrazíme. Já bych tě pozval na vačeři a doufal bych, že uvidím tvý prádlo. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2019 23:01

vezmeš mě na hranolky na stojáka? +uculí se+ a pak na nemravnosti na stojáka? +uchichtne se+ tak jo, máme rande. +zazubí se, vtiskne mu pusu a fakt moc se těší+ no, to možná uvidíš. jestli si nějaký vezmu. +přimhouří oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2019 23:12

Jasně, na octový. Pravý anglický a pak dostaneš octovej polibek. +zazubí se na ni vesele a přitáhne si ji ještě k normálnímu polibku+ bereš, jo? Jupí! Mám rande! +zasměje se, ale potichu+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London