Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2019 23:18

oh božíčku, tak proto se angličani tvářej tak kysele? +uchichtne se a líbá ho, jen tak, protože chce a může+ joo, já mám taky rande. +směje se+ to abych si oholila nohy, čeče. +usoudí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2019 23:20

Jo jo, to je přesně proto. Ta ryba romantice taky neprospívá. +zasměje se a zavrtí hlavou+ Nemusíš, kočko. Já nechci, aby tě to jakkkoliv stresovalo. Já si taky nebudu holit nohy. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2019 23:24

ty jseš boží. +rozesměje se+ mě to nestresuje. +uculí se+ posledního půl roku jsem furt jen doma v pyžamu, někdy je hezký se jen tak snažit a vypěknit se . +usměje se na něj+ dobře, ty nemusíš. +culí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2019 23:26

Tak dobře, čas máme určenej a čekej mě. +uculí se na ni a ještě ji obejme, tak pevně, aby věděla, že je jeho a trochu si k ní voní, protože prostě voní jako ona a jemu se to moc líbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2019 23:30

dobře, budu čekat. +uculí se a ještě na chvilku zavře oči, přitulí se k němu a schová si nos do jeho krku+ já tě stejně strašně miluju. +povzdychne si tak hezky, a chvilku u něj jen tak je schovaná přede všema+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2019 23:31

Já tě taky strašně moc miluju, kočko. +usměje se na ni a drží si ji u sebe a schovává ji naprosto přede všema, páč se o ni chce a musí starat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 črc 2019 19:30

+vrátí se z New Yorku dřívějším letadlem, protože v něm sežene místo, takže přiletí v noci, taxíkem dojede domů a v chodbě odloží kufr, svlíkne se a rovnou všechno hodí do špíny. V domě je ticho a klid, a na gauči najde byronovu mikinu, tak se děsně uculí, přivoní si k ní a zapne si ji jen tak na holý tělo, a potichounku po špičkách se vyplíží nahoru do ložnice, Byron tam spí v posteli, Sophie se roztahuje přes celou půlku a Zoe spí naopak stulená u něj. Děsně moc se culí, pač jsou rozkošný a její, a tiše vklouzne do postele vedle něj z druhý strany, přitulí se k němu a dá mu pusu na rameno, a je konečně doma+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 črc 2019 19:37

+trochu se lekne, protože se bojí, že se mu to jenom zdá, ale pak ucítí její známou vůni a napůl se otočí a pousměje se na ni+ Ahoj, kočko. +zašeptá a líbne ji+ Sme rádi, že seš doma.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 črc 2019 19:40

+malinko se mu pousměje do kůže, vtiskne mu pusu na krku, a ještě si přivoní k tomu místu mezi jeho krkem a ramenem, kde to voní jako rozespalej Byron+ Ahoj lásko. +usměje se šeptem, a opře se mu čelem o čelo+ promiň, že tě budím. +uculí se omluvně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 črc 2019 19:43

Ahoj, miláčku. +usměje se na ni a opatrně se k ní otočí, aby nevzbudil drobotinu+ Já jsem tak rád, že už seš doma. +uculí se a obejme ji+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London