Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 26 úno 2016 21:53

já bych tě tak praštila! +bouchne aspoň do polštáře, otočí se k němu a ke zmrzlině zády, ale přikryje se, pač trochu zima jí je, obejme polštář a trucuje, dokud jí do toho hnízda neskočí kotě, to ho začne hladit+ můj muž se mnou nechce spát, děsný co. +stěžuje si kotěti+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 úno 2016 22:05

+Sedne si nestastne do kresla a kouka na ni protože nevi co ma delat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 úno 2016 22:19

+chvilku čeká a mazlí se s kotětem, a pak se na to vykašle, obleče si tričko, vyvorvaní se z gauče a jde udělat ty tortilly, co mu slíbila, normální pro sebe a extra pálivý pro něj, s chipotle omáčkou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 úno 2016 00:24

+Porad ji tak trochu smiruje a pokukuje po ni co dela i kdyz je furt dost v rozpacich+ Chces pomoct? +Odhodla se nakonec k otazce+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 úno 2016 00:37

jak chceš. +pokrčí rameny, protože je jí to popravdě dost fuk, a dá mu krájet maso nebo něco, pustí rádio, aby tam nebylo takový ticho, a zaobírá se víceméně jen vlastníma myšlenkama, který sou popravdě dost chmurný+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 úno 2016 14:35

+snaží se honem něco vymyslet, co by měl udělat, aby to bylo v pohodě, ale moc mu to nejde, tak po ní pořád pokukuje+ Kočko... nepůjdeme se třeba projít? +hodí první, co ho napadne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 úno 2016 16:16

Ani ne, dík. +zavrtí hlavou+ popravdě, radši bych byla chvilku sama, jestli ti to nevadí. +koukne na něj, ale klidně, né naštvaně+ to nevadí, fakt. já se na tebe nezlobím. +pousměje se+ Jen si prostě občas připadám jak trubka, když se s tebou pokouším celej den pomilovat, a nic z toho. +uculí se trochu+ Prostě jsem teďka... na všechno citlivá, dotýká se mě to, když mě nechceš. +usměje se+ Ale to neva. mně stejně nejde o ten orgasmus, ale o to připadat si... já nevim, chtěná, milovaná. +pokrčí rameny, nakrájí nějakou zeleninu, a šoupne to s masem do pekáče, aby to bylo zdravější+ a mně se to břicho líbí, jsem na něj pyšná, ale chápu, že pro tebe už to moc atraktivní není. To nevadí, mně jenom trvá se s tím srovnat. Já vím, že nás máš rád, a to je důležitý. +usměje se+ chvilku si lehnu. +vyleze po schodech do ložnice+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 úno 2016 16:30

Tak jo. +přikývne+ Sorry kočko, to sem posral. +kouše se chvíli do rtu a kouká, jak jde nahoru, tak pak sbalí Robina a jde s ním ven+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 úno 2016 16:53

+chvilku spí, ale moc dlouho ne, protože prcek hodně kope, takže za chvíli vstane, osprchuje se, a jde do kuchyně dodělat ty tortily, co jeefes zatím vyndal z trouby, byronovi hodně okoření, vezme si kýbl zmrzky, a čeká až se vrátí, pač se jí po něm trochu stýská+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 úno 2016 17:23

+courá se s Robinem po městě, jenom tak bez kabátu, páč ho zapoměl a je z toho celej rozhozenej a nakonec ještě začne pršet, protože je počasí pod psa. Tak se vrátí domů, celý zdrchaní a mokří až na kost a dělaj v předsíni ťápoty+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London