+uculí se a přejede mu prsty po rtech, než ho znovu políbí, a trochu se k němu tiskne+ ty jseš... neskutečnej. +uculí se mu do rtů+ připadám si toho úplně plná.
ale. +plácne ho přes rameno, a musí se rozesmát+ tak sem to nemyslela. +zazubí se a za trest ho kousne na krku+ pojď. +mrkne na něj+ šlohnem auto a pak mě v nem můžeš ošukat. +uculí se+
Nemyslela? Já myslím, že jo, ty nemravo. +zazubí se na ni+ Ale ale ale, tak ty chceš propadnout kriminalitě, jo? A co když nás chytnou? +směje se,a le je spíš pro+
náhodou. +uculí se+ to byl jen takovej nápad. můžem jít i někam jnak. +uculí se, vtiskne mu pusu, a proplete jim prsty+ támhle na prolejzačky. +zasvítí jí oči+
No to jo. Víš, jak by nám pak zmrznul mozek? +vykulí na ni oči a vyskočí+ Musíme nějaký najít a vyzkoušet to! +rozhodne se hned a vyrazí ulicí a ji drží za ruku+
já bych ti ho pak zas rozehřála. +zazubí se na něj+ ty seš boží. +zazubí se+ já miluju. jak seš praštěnej. a miluju tebe. +usměje se, vtiskne mu pusu a vyrazí s ním lovit zmrzlináře+