Vchod, vstupní hala a garáž

Moderátor: Victoria

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Byron » 12 črc 2018 21:13

Jasně, kočko. +usměje se na ni a vezme malou a odnese ji do pokojíčku, uloží ji do postýlky a chvilku počká,, aby si byl jistej, že se nevzbudila a pak dojde do ložnice+ Co tam vidíš? +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 črc 2018 21:16

těhotenský akné. +uculí se a rozčeše si vlasy, navlíkne si jeho starý trenky a tričko, pak maj plandavou gumu a netlačí ji, a taky vysoký chlupatý ponožky, pač je chladno, prostě vyloženě chodící sex+ až budem na winter housu, můžeš jet s klukama někam, třeba na čundr, jako loni. +uculí se, a vleze si do postele+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 črc 2018 21:18

Sexy, to mám asi taky. +zazubí se na ni a ukáže jí tajnýho beďara pod bradou+ Jo? No to bysme asi mohli, ale nebude se ti stejskat? +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 črc 2018 21:23

aspon ti z něj nerostou dlouhý chlupy. +zasměje se a dá mu pusu na bradu, jak ji špulí+ pár dní to vydržím, aspoň strávím nějak čas se svým drahým bratrem, a sophie mě zabaví. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 črc 2018 21:24

A tobě z nich rostou chlupy? +vyvalí na ni oči a hnedka ji začne zkoumat asi z pěti centimetrů+ Kde jsou? Já je nevidim. +hlásí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 črc 2018 21:29

z beďarů ne, ale z větší pih jo. +zakoulí očima vesele+ nech toho nebo ti ho vymáčknu! +směje se, zaleze do postele a přikryje se, ale ještě nezhasíná+ máš nějaký sny, s kterýma ti můžu pomoct? třema během příštího řekněme roku? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 črc 2018 21:31

No a vymáčkneš mi ho? Já jsem to zkoušel, ale nemůžu se k němu pořádně dostat. +poprosí ji a nastaví jí bradu+ Já? +zamyslí se+ Jako kromě toho beďara, no to asi ne. Udělat tě šťastnou a postarat se, abys měla příjemný těhotenství.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 črc 2018 21:36

tohleto je totiž ta opravdová láska. +uculí se a překulí se k němu, trochu vystrčí soustředěním jazyk a vymáčkne mu ho, co nejšetrnějc+ to jsou nejlepší sny. +zasměje se+ no, já jsem si říkala... že bysme mohli zavést takovou jako hru, že vždycky, když se budem chtít bavit nějak o budoucnosti, ale jen tak nezávazně, řekneme "bullshit", protože je to jenom děsně teoreticky, a neplatí to jako žádnej závazek, a nikdo nebude vyšilovat. +uculí se+ jako třeba... bullshit, líbilo by se mi bydlet pár měsíců v san franciscu a naučit se surfovat. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 črc 2018 21:39

No jasně, že je, schovávám ho tam už ři dny a v noci toho beďara slyším, jak se mi vysmívá. Jsem rád, že se ho zbavím. +zasměje se+ Jo? no to zní dobře. +uculí se+ A to byl příklad, nebo bys to fakt chtěla? +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 črc 2018 21:42

no já sem tvůj sekundant, nikdo se ti smát nebude. +zazubí se+ to byl příklad. +uculí se+ všechno je děsně hypotetický. kdybysme tam žili, sophie by běhala po pláži a každej den bysme večeřeli krevety. prostě si jen tak vymejšlím. +uculí se+ máš nějakej bullshit? +mrkne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London