Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Byron » 01 dub 2017 23:49

Tak se dohodneme, že s tím druhým ještě počkáme a až bude čas, tak se o tom pobajíme znovu jo? +usměje se a nachystá svíčku, aby ji mohl dát pro Sophii do dortu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2017 23:52

šlo by to tak? +uculí se na něj pěkně? a odnese ten dort na stůl, a sophie už se po něm natahuje+ ještě počkej, prcku, ještě fotky. +zazubí se na malou, a když tam byron naaranžuje svíčku, zapálí ji kouzlem špičkou prstu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2017 23:55

Jasně, že by to tak šlo, dyť jsem to navrhnul. +usměje se a sedne si ke stolu+ Tááák pěkně úúúsměv. +zasměje se a vyfotí malou+ Pojď, já vás vyfotím spolu. +našteluje si je tam obě a vyfotí si je+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2017 23:57

tak jo. +uculí se, a pozuje s prckem, a pak vyfotí malou s byronem, a všechny s robinem na samospoušť, a přijde jí to hezký+ tak a teďka musíš foukat, hodně moc, jako vítr. +postrčí dort sophii a hlídá, aby se nespálila+ Hodně štěěěstííí zdravíííí... +zpívá a culí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 dub 2017 00:00

+culí se a chviličku dělá do foťáku ksichty a pak na ty fotky koukne, a jsou boží+ No šup, prďolko, foukej. +předvede jí to a Sophie se snaží a prská, ale baví ji to zcela zjevně+ Hodně štěstí zdravííí...
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 dub 2017 00:04

Necháme si je pak vytisknou, některý. +uculí se+ Musím jich pár poslat tvojí mamce, a tak. +usměje se na něj, a sophii foukání moc nejde, ale baví se, tak ji nechají, a pak jí trochu pomůžou+ tááák, a že jseš oslavenec, můžeš jíst dort rukama. +zazubí se a utrhne si kousek ze strany+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 dub 2017 00:08

No jo, to ona bude moc ráda. +přikývne a usměje se a kouká na malou a nenáááápadně jí ujídá dort, ale jenom trošičku a ze strany a dá kousek i Vicky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 dub 2017 00:12

Jo, říkala mi, že je za ty moje dopis vděčná. +usměje se+ Vidí, jak žiješ, a že jsme šťastný. +pousměje se, a sophie si cpe kousky palačinek do pusy a žvatlá u toho, a je sladká+ Mám vás děsně ráda. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 dub 2017 00:16

Fakt? +koukne na ni děsně nenápadně+ A ona ti píše taky? O čem si spolu povídáte? +koukne na ni, ale jenom na chviličku a hnedka se zase skloní k palačince+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 dub 2017 00:20

No jo. +usměje se, a taky kouká do palačinek, ale trochu se culí+ No jo, píše. +přikývne+ Já jí posílám fotky sophie, aby mohla dělat album, a píšu jí k tomu, co dělala, co umí novýho, kolik měří a váží, co ji baví, co se naučila, a taky jak to jde u tebe s majkem, jak se máme... a ona píše co dělá ona, je tam spousta zahradničení. +zazubí se+ a taky kdy ses ty věci co dělá sophie naučil ty, jak jsi byl malinkej. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London