+skáče tam s holkama po postelích a po křesle a když přijde, tak zavýskne a skočí k ní a chytne ji do náruče+ Pincezna Leia! Věděl jsem, že ji zachráním! +směje se+
+musí se rozesmát, pač to jinak nejde, když mu takhle svítí oči, chytne se ho, aby nespadla, a dá mu pusu+ ano, zákeřný jabba mě držel v zajetí, ale už sem zachráněná. +směje se+
To si piš, a teď si tě unesu domůůů,. +chytne ji do náruče a zatočí se s ní v pokoji a holky na ně začnou střílet+ Oh ně! Nepřátelé nás ledují, musíme se ukrýt! +směje se+
ááááá jsme pod palbou! +směje se a kryje se za plyšovým medvědem a za byronovýma zádama+ pomooooc! +směje se a ostřeluje holky nazpátek, a prchá přitom bokem+
+drží se ho za ramena a prchá s ním do jeho skrýše, což je jejich šatník, a honem se tam schová+ božíčku, to bylo těsný, kulky mi lítaly nad hlavou. +zazubí se+
oh ano, já sem statečnost sama. +směje se tiše a zmáčkne se tam s ním, aby je nebylo vidět a slyšet, a trochu se k němu nenápadně tulí a využívá situace+
seš si jistej, že tu chceš bejt se mnou zavřenej? měla sem k obědu čočku. +zazubí se mu do rtů a trochu ho ohlazuje a osahává, tak decentně a nenápadně a pod trikem+