+uculí se na něj a zachce se jí smazat mu ten smích ze rtů, tak už to neprotahuje a vezme ho do pusy, trochu ho olizuje a saje a laská jak to má rád, pomáhá si rukou a kouká na něj, protože ji děsně baví ho přitom sledovat+
+uculí se, když ji zatahá, a nechá si ho vlhce vyklouznout z pusy+ copak? +zvedne obočí a děsně se culí a má z toho trošku srandu, a jen po něm tak lehce klouže rukou+
tak když tak hezky prosíš... +uculí se, a zase se skloní, a už ho netrápí, vezme ho do pusy a pustí se do toho pořádně, a vykouří ho až do konce, a vysaje ho do poslední kapky+
+trošku to pozná, tak se neutopí, ale trochu jí steče po bradě, zbytek chytne, ještě ho olízne, a natáhne se vedle něj+ ty seš děsně boží, když se uděláš. +zazubí se+
+je celej udýchanej a nemůže moc mluvit ale pousměje se a palcem jí otře rty a pak si ji přitáhne k polibku a pěkně a dlouze ji políbí+ Já tě miluju, kočko.
já vím, že jo. +pousměje se, a ještě mu vtiskne pusu+ je to poznat. ale stejně se to ve mně všecko rozsvítí, když to řekneš nahlas +přizná se, opře se mu na hrudi a natáhne se u něj+ děsně rychle ti buší srdce. +uculí se+