Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 27 srp 2015 00:40

+Tak dobře, že jsi mi to řekla. +usměje se na ni moc pěkně+ Já mám nejradši tvůj živej akt, ale dobře... proti obrázkový verzi taky nic nemám. +zazubí se na ni a pohladí ji po boku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2015 00:43

já sem jenom nechtěla, abys tam šel jenom proto, že to chci, a pak z toho měl nějaký trauma. +zazubí se+ no ale ten živej nebude vždycky vypadat takhle +zazubí se a poplácá se po břiše+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2015 00:45

No to nevadí, ne? +usměje se+ Já taky nebudu napořád vypadat takhle. +pousměje se+ Ale ty se mi budeš dycky líbit, páč seš úplně úžasná jak zevnitř, tak zvenku! +završí tenhle svůj malej proslov+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2015 00:49

jenže to je něco jinýho. +uculí se+ ty seš na mě fakt děsně hodnej. +pousměje se, trochu se k němu přitulí, a omotá se kolem něj+ seš jako mý malý baterky, ke kterejm se můžu připojit a nabít se samýma hezkýma věcma. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 zář 2015 13:29

+s Chrisem a Alex se domluví na večeři ve městě, protože už se děsně dlouho neviděli, tak se namaluje, a pak se dvacet minut pokouší zapnout džíny. Nakonec usoudí, že tentokrát už je fakt nezapne ani s gumičkou na knoflíku, tak je ze sebe sundá, vezme si místo nich volnější šaty, a kalhoty uloží hluboko do skříně, pač je asi fakt nějakou dobu nepoužije. ještě se učeše, a přemístí se na sraz+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 zář 2015 20:20

+ráno se probudí docela brzo, zamžourá, otevře oči, a musí se uculit, jak vedle ní Byron spí, prostě jí to přijde takový děsně pěkný. chvilku si ho jen tak prohlíží a culí se do peřiny, a pak se k němu nakloní a hezky ho políbí, jen tak jemně, aby se nelek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 zář 2015 20:23

+Vubec se nelekne jenom se ze spani pousmeje a pak se zavrti a zamzoura na ni+ Dobry rano kocko. +Uculi se a prevali se na zada a nezne ji obejme.+ jak se mas? +zepta se ji s usmevem +
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 zář 2015 20:27

+usměje se mu do rtů, a místo odpovědi mu položí prst na rty a pod dekou se k němu přitulí, znova ho políbí, a přivoní si mu k tomu místu na krku, pač u něj chce bejt děsně blízko, tím malým břichem ho trochu tlačí na boku, a vine se k němu jak břečťan ke zdi+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 zář 2015 20:33

+Jenom se desne moc uculi a taky je desne moc rad ze se k nemu tak tuli a usmeje se na ni a jemne ji prohrabuje vlasy a druhou rukou ji objima aby se k nemu tak tulila i dal a jemne ji olibava rty a hraje si s nimi+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 zář 2015 20:37

+trochu ho kousne do spodního rtu, ale jenom úplně jemně, probírá se mu prstama ve vlasech, nosem mu sklouzne po nosu, a jednou rukou po boku, a je jí úplně děsně pěkně, dlouze ho líbá, a úplně beze spěchu ho muchluje, pač nikam nespěchaj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London