Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Byron » 23 led 2019 23:06

Ty seš náhodou statečná vždycky, kočko. +uculí se na ni a je o tom naprosto přesvědčenej. +přikývne a lehne si k ní a přitulí se k ní+ Já tě pomazlím moc rád, kočko. +usměje se a obejme ji a hladí ji po těle+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2019 23:10

jo? +musí se uculit+ to je náhodou pěkný, že mi tak věříš. +usměje se, a zahřeje ji to+ jo, pomazli. +uculí se+ a polib mě. +pošeptá mu do rtů tiše, vklouzne mu rukama pod triko a hladí ho po hřejivý kůži, nosem mu klouže na krku, po tvářích+ chybělo mi se tě dotýkat. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2019 23:25

No jasně, že ti věřím. +uchichtne se a sklouzne jí rty po rameni+ Už tě za těch pár let znám, že jo. +uculí se a mrkne na ni a za bradu si ji něžně přitáhne k polibku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2019 23:29

no jo, máš mě přečtenou. +zasměje se tiše+ ale já tebe trošku taky, ne? +usměje se mu do rtů+ líbí se mi to. +pousměje se, a když má jeho rty na svých, lehce ho líbá, nikam nespěchá, jen si užívá, že jsou spolu a dotýká se ho na holý kůži+ děsně to se mnou umíš. +usměje se, opře se mu čelem o čelo, a chvilku tak jen je, než ho znova políbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 led 2019 13:59

To jsou ty léta zkušeností, kočko. +uculi se a chvilku ji jen tak u sebe má, než si ji zase přitáhne k polibku a hraje si s jejími rty a trochu se culi+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 led 2019 21:41

no jo ty seš takovej prošedivělej zkušenej mořskej vlk co. +zasměje se, trochu se s ním tulí a olíbává ho a užívá si, že jí přitom nepřekáží břicho, a pomalu přitom vklouzne do spánku, v polosnu se k němu přitulí, omotá kolem něj ruce, zaboří mu nos do trička a spokojeně pochrupuje, a zdá se jí něco moc pěknýho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 led 2019 15:27

To si piš, kočko, ze jsem. +zazubi se na ni vesele, ale jinak ji hladí, aby se jí hezky spalo, tak dokud neusne a pak se na ni chvilku dívá, jaká je jeho a nádherná a statečná, než sám taky usne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 led 2019 19:58

+chvilku se u něj prospí a když se zoe rozbrečí hlady, vstane dřív, než to stihne probudit Sophii. Odnese si ji k nim do postele, aby ji nakrmila. Opře se o čelo postele, nechá malou pít a trochu se usmívá, hladí ji a sem tam mrkne na byrona, jak je rozkošnej když spí a slintá na polštář+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 úno 2019 20:18

+jenom se v posteli zavrtí a otočí se na druhou stranu a na polštář slintá jenom tak zlehka+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2019 20:21

+děsně moc se uculí, a když se Zoe dost napije, tiše jí brouká a houpe ji dokud neusne, pak ji položí do spacího košíku pro mimina, vklouzne zpátky do postele a přitulí se k jeho zádům jako velká lžička, omotá kolem něj ruce a schová se mu obličejem do trika na zádech++
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London