Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2017 21:02

Já vím. +zasměje se+ za dva roky jo? +uculí se a vezme si od něj slaninu, olízne mu prsty a a dá mu za to trochu kukuřice aby neumřel na infarkt+ jůů, to zní zajímavě. +usměje se+ Pojedete někam propagovat, jako na turné? +zajímá se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2017 21:05

Jasně, já vím taky. +uculí se a poslušně si vezme kukuřici, aby byl zdravej+ No, ani moc ne, spíš jako aby zhodnotil, jestli je ta naše hra pro trh vůbec vhodná, nebo jestli jsme paka a zmáslili jsme to. +zazub íse na ni vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2017 21:07

tyjo, tak to je docela velká schůzka. +vykulí oči+ můžu ti nějak pomoct, +usměje se+ Chtěla bych aby to klaplo. +vtiskne mu pusu na rameno+ zasloužíš si to. +prohlásí přesvědčeně+ sem na tebe dost pyšná, abys věděl. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2017 21:11

No, tak trochu, mno, můžeme pak jít třeba k jiný firmě, když nám tahle řekne, co nechceme slyšet. +zazubí se na ni+ Já věřím, že to vyjde. +koukne na ni a vážně si věří+ A co ty máš v plánu?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2017 21:16

To je dobře. +usměje se+ Ale stejně věřím, že to vyjde napoprvé. +stiskne mu ruku a usměje se na něj+ zvládnete to, mně je to jasný. +opře se o něj+ no, až budete mít za sebou tu schůzku, tak bysme mohli třeba na den dva někam vyrazit, na výlet. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2017 21:23

+koukne na ni a usměje se+ Já jsem rád, že mi věříš, kočko. +usměje se na ni tak opravdově+ Jseš první člověk, co to dělá. +svěří se jí a trochu se k ní přitulí+ No, třeba do Číny na Novej rok, co ty na to? +navrhne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2017 21:29

Jo? +usměje se na něj fakt pěkně a přitulí si ho k sobě, do náruče, aby ho taky jednou mohla konejšit ona+ Já myslím, že Mike ti taky věří. +pousměje se+ Ale jasně že ti věřím, dyť od toho jsme svoji, že jo. +uculí se+ Jseš v tom co děláš fakt dobrej, a dřete na tom. On to někdo uvidí. +pousměje se a dá mu pusu+ joo, to by byo super! +zasvítí jí oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2017 21:32

Ale ty jsi nejlepší, víš to? +usměje se na ni+ No ještě, aby tomu Majk nevěřil, je to i jeho projekt. +zasměje se+ Jo? Chtěla bys tam jet? Já děsně moc, ale pokaždý si na to vzpomenu pozdě. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2017 21:39

no, to doufám. +uculí se na něj a dá mu pusu+ Budu na tebe čekat se šampáněm, až se z tý schůze vrátíš. +uculí se+ jo, to bych děsně ráda! musí to tam bejt úžasný! +usměje se nadšeně+ prý tam mají průvody a lampiony a tak... +uculí se a oči jí svítěj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2017 21:40

Tak jo. +zasměje se+ A uděláš mi slaninový muffiny? +zkouší to nenáááapdně+ Jo no. +přikývne+ Musíme koupit lístky na letadlo. A zabookovat hotel. Já to udělám jo? Nebo se tam přemístíme?
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London