Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2017 21:45

udělám ti něco děsně dobrýho jako překvápko, aby ses těšil domů. +uculí se na něj a políbí ho+ Jak chceš... já vím, že se nerad přemisťuješ, klidně poletíme. +uculí se+ Ale musíš mě držet za ruku. +přimhouří oči a dá mu pusu+ Tak jo zabookuj to. +poprosí ho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2017 21:52

já se těším domů kvůli tobě. +uculí se na ni+ No když něco dobrýho uděláš, tak se budu těšit ještě víc. +zasměje se a dá jí pusu+ NO a ty zase nerada létáš. Tak můžeme jednu cestu letět a druhou se přemístit, co ty na to? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2017 21:54

fakt? +uculí se a přijde jí to moc pěkný+ no, tak my ti tady se sophií přichystáme něco dobrýho, a transparent. Mám ti nachystat s sebou svačinu do kufříku? +culí se a tu pusu trochu protáhne+ joo, to by bylo fajn. +přikývne+ a je to fér. Tak si vyber kterou poletíme. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2017 22:00

Mno jo. +usměje se a přikývne+ Nee, myslím, že se to obejde bez svačiny, tak dlouhý to doufám nebude. +zasměje se+ A taky si chci nechat místo na tu dobrotu, co mi nachystáte. +usměje se na ni+ Tak jo, kouknu, jak to lítá a podle toho se rozhodněme. +usměje se a slupne poslední slaninu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2017 22:03

ale do tý svačiny bych ti mohla nalepit přesladkej vzkaz o tom, že seš nejlepší a tvoje holky ti věří. +uculí se na něj a vtiskne mu pusu na tvář+ tak jo. +přikývne a ještě se o něj opře+ mám tyhlety večery fakt ráda, víš? +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2017 22:07

+děsně moc se zahihňá+ To by se mi teda líbilo, abych pravdu řekl. +usměje se na ni+ Děsně moc. +usměje se na ni a dá jí pusu+ Jo? Mě taky. +usměje se na ni, opravdově+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2017 22:11

Tak my ti to třeba schováme do kapsy. +uculuje se a víc se k němu natulí+ Jo, děsně moc. +usměje se, vleze mu pod ruku, a kouká tam s ním ještě pěknou chvíli na hvězdy a občas ho líbá, než se vydaj dovnitř+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2017 22:14

Já tě miluju, kočko. +uculí se na ni a přitulí se k ní a sem tam jí schová polibek do vlasů, když ji má tak u sebe a voní si k ní, když se nekouká, aby se mu nesmála a pak jdou spolu dovnitř a on jí pomůže sklidit nádobí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2017 22:23

a já miluju tebe. +uculí se a ještě si s ním povídá, o všem a o ničem, a když umyjou nádobí a uklidí gril, jde s ním nahoru do ložnice, zkontroluje sophii a vleze si k němu do postele, a má svoje ultra teplý anti sexy pletený fusekle, pač je kosa+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2017 22:25

+tulí se k ní a pěkně si s ní povídá a pak si vyčistí zuby a natáhne si pyžamo s batmanem, než si vleze k ní do postele, obejme ji a přitulí k sobě Dobou, kočko. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London