Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2017 22:31

hmm, sekne ti to. +zazubí se na něj a vleze si k batmanovi pod peřinu, přitiskne se k němu a dá mu pusu+ Dobrou. +uculí se, zavře oči, a během chvilky vytuhne. V noci se akorát jednou vzbudí, když se vykulí zpod peřiny a vychladne, tak zaleze zase honem do tepla, přitiskne mu ledový nohy mezi lýtka a spí dál. Ráno ji vzbudí pobrukování sophie v pokojíčku, tak potichu vstane, vezme si svetr a nachystá malou, a jdou dolů udělat byronovi snídani a napsat mu milej vzkaz, jako překvápko, když má velkej den+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2017 22:35

Jo, když budu v noci pryč, bojuju se zločinem. +zazubí se na ni a dá jí pusu na dobrou noc a pak taky usne, v noci samozřejmě nikam nejde, ráno se vzbudí a zívne si, jde se převlíct a oholit a pak sestoupí do kuchyně, je trochu nervózní, usměje se na ně+ Dobrý ráno, princezny moje.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2017 22:24

+přimhouří oči a uculí se+ seš děsně podezřelej. +zazubí se na něj, ale jde, odváže tam malou, roztáhne deku a lehne si na ni, napůl do stínu, sophii si položí na břicho, hlavou mezi prsa, a tiše jí brouká, aby pěkně usnula+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2017 22:30

Já? POdezřelej? V životě ne! +zasměje se a hnedka je tam za nima zpátky a lehne si k nim+ Tak co, kočenky? Co vám ještě můžu splnit za přání?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2017 22:33

kdes byl, co? +přimhouří oči a culí se, a hnedka se k němu přitulí a položí si mu hlavu ne břicho, aby k němu ležela kolmo, a sophii pořád hladí a uspává, a líbí se jí, že se jí podle jeho dechu trochu zvedá a klesá hlava+ vyprávěj mi něco pěknýho. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2017 22:36

Nikde nikde, to se dozvíš. +zasměje se a našteluje si ji tak, aby na něm pěkně ležela a hladí ji po ramenou a ve vlasech+ JO? A co pěknýho by jsi tak chtěla slyšet, kočko? +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2017 22:40

hmm. +kouká na něj ještě chvilku podezíravě, culí se a jemně hladí sophii, aby pomalu usnula, a přijde jí to hezký, jak tam tak jsou+ no... to je jedno, já mám ráda tvůj hlas. ráda tě poslouchám. +hladí ho tam kam dosáhne+ třeba co budem dělat v létě. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2017 22:50

Jééé. +uculí se a přijde mu to pěkný+ V létě... co my budeme dělat v létě... +zamyslí se děsně moc, ale uculuje se+ To pojedeme na nějakej hezkej výlet, někam, kde se můžeme koupat a jsou tam i bazénky pro malý poklady, aby si to užila i Sophie, že jo. A já tě budu mazat na zádech, aby ses nespálila a budu se nenápadně koukat na tvý pihy na nose.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2017 22:53

mý pihy na nose jsou děsný. +protestuje, ale směje se, protože jí to přijde děsně pěkný+ já jsem pro, někam na dovolenou si zajedem. +usměje se+ A sophie bude mít ty malý nafukovací rukávky a klobouk proti sluníčku a tobě slunce vyšisuje nahoře vlasy jako vždycky. +uculí se a kouká na něj zdola+ a pak se budem milovat na pláži. +mrkne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2017 23:01

Tvý pihy na nose jsou rozkošný. +zasměje se a nakrčí nos+ No jo a patka se mi bude lepit k čelu, no jo. +zasměje se a pak někdo zazvoní+ Hele, běž si otevřít, běž. +chichotá se a vezme si od ní Sophii a děsně nenápadně se culí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London