Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 12 říj 2015 22:11

No zlobím... já nevim, jsem dost zmatenej. +kukne na ni a usměje se a paty ji pohladí prsty po prstech+ A možná o tom někdy budu chtít mluvit, ale teď ne. Já teď vlastně pořád nevím, co si o tom mám myslet. Děsně nerad bych ti něco zakazoval a tak...
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2015 22:16

tak jo. +usměje se, a přikývne+ až budeš chtít, tak budem mluvit. budu jak na trní, ale dobře mi tak +zasměje se tiše+ jo... já vím, že vyvádím, když to zkoušíš. +pousměje se, a otočí mu na prstě prstýnkem+ ale myslím, že na to asi máš nárok. +dodá+ můžeš mi říct, co chceš, a já udělám co budu moct. +slíbí mu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2015 22:24

Jo, dobře ti tak... +uculí se trošku+ No, víš... +koukne na ni tak trochu nerozhodně a trochu ztrápeně+ Já bych byl rozhodně už klidnější, kdybys ho neviděla... Teda jako, nemusíš mi o tom říkat, když ho uvidíš, ale... no... je to na tobě. +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2015 22:28

jo. +přikývne, pač to tak nějak čekala+ já bych taky byla radši, kdybych ho už nemusela vídat. +pousměje se+ nechci před tebou něco tajit, obzvlášť takový věci. +zavrtí hlavou+ můžu k tobě? +usměje se prosebně, a sedne si mu bokem na klín, jestli ji nechá, pač ho chce mít blíž+ slibuju, že už za ním nepudu. +koukne mu do očí vážně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2015 22:32

Jasně, kočko, že můžeš ke mě. +usměje se na ni+ Ty ke mě můžeš vždycky víš? +udělá jí u sebe místo a hladí ji po boku+ Mám tě moc rád. +pošeptá jí a opře se jí čelem o rameno+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2015 22:37

jo? +usměje se, a je z toho celá taková naměkko, a když se o ni tak opře, obejme ho kolem ramen a dá mu pusu do vlasů, schová se mu do nich nosem a zavře oči, drží ho u sebe, a jen s ním je+ já tebe taky. +pousměje se, a jen ho drží+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2015 22:42

Úplně vždycky. +usměje se na ni, docela pěkně, i když pořád trošilinku smutně a pohladí ji po tváři+ Díky za večeři, kočko. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2015 22:44

+vtiskne mu do tý dlaně pusu+ dík že se vrátil domů. +usměje se zase na něj, a protože on nesmí bejt smutnej, nakloní se k němu, pomaličku, aby stihnul uhnout, kdyby neměl náladu, ho políbí na rty, úplně jemně, ale vroucně, aby to všecko věděl+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2015 22:47

Jasně, že jsem se vrátil. +usměje se na ni+ To bych musel jinak přespat někde v parku a venku už je zima. A Robin mě sem táhnul celou dobu. +uculí se na ni a kouká, jak je opatrná a pak ji krásně a dlouze políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2015 22:51

no, já jsem se trochu bála, že mě nebudeš chtít vidět. +pousměje se+ my máme totiž s robinem tajnou dohodu. +uculí se+ že na tebe bude dávat pozor. +pohladí ho nosem po tváři, a pak ho líbá, dlouho, aby měli oba čas se ujistit, že tam ten druhej je a nikam nejde+ chceš... něco dělat? třeba... pustit si film? +zeptá se pak, a pořád je u něj moc blízko, no ve skutečnosti chce hlavně záminku tulit se k němu na gauči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London