Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2017 23:03

myslíš, jo? +usměje se a dá mu za to pěknou pusu+ já ti ji odlepím. +uculí se a prohrábne mu vlasy+ někdo zvoníí! +vykulí oči a podá mu sophii+ Jsou to svědci jehovovi? +zasměje se, ale je děsně zvědavá, tak jde otevřít+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2017 23:09

Určitě, svědci Jehovovi. +přikývne a zachichotá se+ Já jsem je objednal. +zazubí se na ni a hladí malou po zádech a za dveřma je parta květinářů a každej má velký koš kytek a že k ní mají donášku+

Obrázek

Obrázek
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2017 23:12

teeda, taková debata o bohu, ty víš jak holku rozhicovat. +zazubí se na něj a odběhne naboso otevřít, a pak jen vyjekne a zakryje si pusu+ no páni! +vykulí oči, podepíše donášku a ukáže jim, kam to mají odnýst, a za chvilku celá terasa vypadá jako květinářství a voní jako blázen a ona tam poskakuje na špičkách a oči jí svítí+ to je boží! +zazubí se pak a skočí mu kolem krku+ za co to mám? +uculuje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2017 23:18

No jistě, to je můj tajnej trik z mladejch let. +mrkne na ni a jenom se culí a kouká na ni, jak se jí to líbí a je moc rád+ No přece proto, že ty seš nejlepší ze všech. +mrkne na ni+ A protože já tě miluju.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2017 23:22

protože ty seš tak děsně starej že jo. +zazubí se a je celý rozsvícená, jak jsou krásný, a dá mu za ně velkou pusu+ Jsou překrásný, vážně. +usměje se na něj+ to si ani nezasloužím. +uculí se+ Jo? +pousměje se+ já tě taky moc miluju. +koukne na něj a na očích je jí vidět, že to je pravda+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2017 23:27

Já jsem děsně nejstarší a zachvilku si koupím hůl a nechám si narůst plnovous. +zazubí se na ni+ Ty si zasloužíš úplně všechno na světě, lásko. +usměje se na ni a úplně mu svítí oči, když ji vidí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2017 23:29

a budeš mít svraštělej zadek. +zazubí se na něj+ ty seš úplnej mlaďoch, ty cvoku. +uculí se, odloží spící sophii na deku vedle nich, a natáhne se k němu+ jsou boží, děkuju. +usměje se pěkně, a prstem obkresluje každou díru v jeho rozervanejch džínách, aby se mohla dotýkat jeho kůže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2017 23:34

No jo, já jsem starej mlaďoch. +zasměje se a kouká na ni, tak okouzleně a nenápadně si voní k jejím vlasům+ Já jsem rád, když ti udělám radost, ani nevíš jak. +svěří se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2017 23:37

to si piš. +uculí se na něj a obkreslí jednu díru co má na koleni, a pak jednu co má na stehně, trošku mu vyhrne triko a vtiskne mu pusu vedle pupíku, a pak si lehne tváří na tu teplou kůži a dívá se na něj nahoru, a jen tak jemně ho hladí+ ty jseš náhodou krásnej. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2017 23:42

+usmívá se na ni a hladí ji po vlasech+ Nejdůležitější je, že tobě se líbím. +řekne, tak měkce a potichu a pohladí ji po vlasech, po tváři a po rtech+ Ty jsi nádherná, kočko. +zašeptá+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London