Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2017 23:45

to si teda piš, že se mi líbíš. +zasměje se na něj, a přivírá oči pod jeho dotekama, protože má tak trochu pocit, že je to trošku víc než jenom doteky+ jsi hodnej. +usměje se na něj, tak něžně, a lehce mu klouže prstama po kůži+ Jsem děsně šťastná. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 kvě 2017 00:03

+poněkud se zachichotá, protože se jí líbí a on je rád+ To je dobře, já se o to taky postarám, abys byla šťastná napořád. +mrkne na ni a hladí ji po tváři+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 kvě 2017 00:06

to já budu. +usměje se na něj, chytne ho za tu ruku a vtiskne mu pusu do dlaně, jenom maličkou, po očku zkontroluje malou, jak roztomile spí, a má pocit, že jim nic nechybí, ale pak si vzpomene, že má přijet alex, a nakrčí nos+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 kvě 2017 18:09

To je moc dobře. +usměje se na ni a má ji tak u sebe a sleduje ji, co dělá a musí se uculit+ Co ja? Krčíš nos jako králít, chceš ty kytky sníst snad? +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 kvě 2017 18:58

nee, myslím na alex. +uculí se trochu a vtiskne mu pusu na každou špičku prstu+ Budu z toho nervózní, že tady je. +poznamená a tak zamyšleně mu kreslí prstem na břicho+ Ty si myslíš, že bych se s ní měla víc bavit? Nějak se s ní sbližovat? +koukne na něj zamyšleně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 kvě 2017 19:18

No, tak ji můžeme zase odvolat, jestli se ti fakt moc nechce. +koukne na ni opatrně, jestli se na něj nezlobí+ No... já myslím, že by to nebylo blbý. +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 kvě 2017 19:40

No jo.. já vím, že máš pravdu, někde podvědomě. +usměje se na něj+ Asi bych to měla zkusit. +přikývne, a vtiskne mu pusu pod žebra+ No, ale nejdřív se trochu opálím, je krásně. +uculí se, přetáhne si tričko přes hlavu a pod ním už nic nemá, a trochu si vyhrne sukni, aby si opálila stehna, natáhne se a zavře oči, ale nespí, jen se tak opaluje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 kvě 2017 20:04

M"žeš to zkusit. +usěje se a pohladí ji po paži+ A když se ti to nebude líbit, tak toho můžeme nechat, že jo. +kouká na ni děsně nenááápadně, jak jí to sluší a poněkud mu u toho svítí oči+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 kvě 2017 20:20

jo, já to zkusím. +usměje se+ Vlastně jsem docela ráda, že mě k tomu pošťouchneš. Já bych se nedokopala jí asi ani zavolat. +pokrčí rameny a trochu se protáhne, úplně nenápadně, a vystavuje se na sluníčko, pač nechce mít opálený šňůrky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 kvě 2017 20:43

Já ti pomůžu s čím budeš chtít. +usměje se na ni a kouká na ni, a poněkud si olízne rty a nenááápadně jí sklouzne rukou po rameni na dekolt+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London