Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Byron » 15 úno 2019 21:20

A pak to bude dobrý? +směje se, vyhrne jí sukni a dá jí mlaskavou pusu na zadek, aby mu nestihla utýct+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 úno 2019 21:24

jo, to bude. +zazubí se, a trochu se smíchem vyjekne, jak jí dá pusu+ uá! +zasměje se+ jsem vyléčena. +usoudí, napůl se na něj otočí, a tak trochu se usmívá+ mám kalhotky s kytičkama, dvojnásobný matky už na krajku nemaj nárok. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 úno 2019 21:28

Ale mají a tyhle kalhotky jsou naprosto fantastický. +uasměje se a ještě ji po tom zadku pohladí a lehce ji pleskne, aby si nemyslela a zasměje se a políbí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 úno 2019 21:30

au! +zasměje se, a trochu se kousne do rtu, a pak se k němu převalí na záda, vklouzne mu prstama do vlasů a chvilku ho jen tak líbá+ koukej, hvězdy. +usměje se, ukáže mu na nebe, a druhou rukou ho chytne za ruku, je trochu nervózní a hladí ho palcem po prstech+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 úno 2019 21:36

Jo, hvězdy. +přikývne a usměje se a kouká na ni+ Nádhera. +přikývne, ale myslí na to, jak je ona nádherná a jemně se jí dotkne na tváři a strčí jí pramen vlasů za ucho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 úno 2019 21:38

já mám ráda koukat s tebou na hvězdy. +uculí se, a když ucítí jeho dotek, natočí hlavu na bok a koukne na něj, jak je blízko, trochu se jí sevře břicho, protože je báječnej, a je tam s ní+ a tebe. +pousměje se+ můžu ti říct všecko, viď? +koukne na něj a stiskne mu prsty+ já... mám trochu strach, no. +usměje se provinile+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 úno 2019 21:44

Jistě, že mi můžeš říct všechno kočko. +přikývne a chytne ji za ruku+ Jo? A z čeho máš strach? Já tu s tebou budu pořád. To víš.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 úno 2019 21:47

jo, no... +koukne nad sebe na nebe, protože se stydí koukat na něj+ prostě až... spolu zase začneme spát. že to bude naprd. a tak vůbec. že to bude bolet, a... že se ti to nebude líbit. +pokrčí rameny, jako že nic+ jsem z toho tak jako nervózní.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 úno 2019 21:54

+pousměje se+ Tak to zkusíme spolu, pomalu a opatrně, jo? +usměje se a obejme ji a přitiskne si ji k sobě+ Já tě budu milovat vždycky a spát s tebou bude boží. Já to vím.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 úno 2019 21:56

no, to říkáš teďka. +namítne trochu, ale přitulit se nechá, přitiskne se k němu a schová se u něj+ jo, já... se s tím nějak srovnám. Jsem nervózní, když na mě sáhneš, pač se trochu bojím, že už to přijde. +uculí se+ ale zároveň... jsem děsně ráda, že se mě dotýkáš, a že mě chceš, a vůbec. je to báječný, to vědět. Jsem pako. +usoudí s povzdechem+ a ty jseš báječnej. +pousměje se mu do ramene a tak jemně ho hladí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London