Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Ten pokoj v rohu

Příspěvekod Victoria » 31 led 2016 16:25

+postupně tam začnou přibývat skříňky a přebalovací pult, obrázky na zeď a koš na plíny, vanička, a velký houpací křeslo+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2016 21:52

Jako že by si mě vzali na svoji domovskou planetu, když teď vypadám jako jeden z nich, jo? +zazubí se zpoza dveří+ já vytírám v pokojíčku, ještě spi. +zavolá na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2016 21:57

To ani náhodou, nebo letím s tebou. +zazubí se na ni, vezme si trencle a jde za ní+ Já ti pomůžu, ne? +kouká na ni a zatím jí pomáhá tak+ Postavíme dneska postýlku? +koukne na krabici v koutě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2016 21:59

dík, to jseš hodnej. +uculí se a dá mu pusu na dobrý ráno+ asi už by to chtělo. +usměje se+ už to může bejt brzo. +pohladí si břicho, zaklekne, a pokračuje ve vytírání+bude to tu mít krásný. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2016 22:01

No nejhezčí to tu bude mít, když tu budeš s ním, že jo. +usměje se na ni a pomůže jí vytřít zbytek té podlahy a sune se s ní po podlaze+ A kam ji postavíme? +zajímá se a zařne rozdělávat krabici a studovat návod+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2016 22:05

na to mám tadyto velký houpací křeslo, že jo. +uculí se+ asi tady, ne? +ukáže na jedno volný místo+ prckovi to stejně bude tak půlroku jedno. +zazubí se+ umíš šroubovat? +koukne pochybovačně do návodu+ jo, to mi připomíná, marcus se mě ptal na poslední kontrole... když to bude kluk, necháme ho obřezat? musí se to prej udělat hodně brzo.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2016 22:07

když tu nebude spokojenej, tak si ho na začátek vezmu k sobě... nebo si sem dám postel +usměje se+ já víím. +uculí se+ promiň. +začne mu třídit součástky a šroubky, aby něco dělala+ no... já vůbec nevim, nemám jaksi zkušenost. +uculí se+ tak to asi nechám na tobě. +pokrčí rameny+ musí se to prej kdyžtak udělat nějak první den, aby to necítil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Byron » 24 úno 2016 22:16

No kdyby něco, tak já jsem ohledně obřízky proti. +koukne na ni+ Nebo tobě jako vadí že nemám, to... tamto... useklý? +pokukuje po ní a montuje tu postýlku, zručně a velice mužně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2016 22:18

ne, mně to fakt nevadí. +ujistí ho, a v pauzách óchá nad jeho zručností a podává mu součástky podle návodu+ mně by vůbec nenapadlo nad tím uvažovat, kdyby se nezeptal. +pokrčí rameny+ tak jo, příště řeknu, že to kdyžtak nechceme. +usměje se, a kouká, jak to začíná nabírat tvar+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2016 22:20

+je potajmu děsně rád, když se na něj dívá, protože na ni rád dělá dojem, páč je děsně boží a vůbec+ Tak jo, kočko. Díky. +usměje se na ni a když může, tak jí dá pusu, protože bez toho by to nešlo+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London