Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 13 čer 2015 14:57

No jo, samí sprosťárny si tam budem psát +Byron se culí a jí a je taky tak jako zamyšlenej, spíš zasněnej+ Představ si... +začne potom tak zamyšleně+ Že bys měla místo rukou obří sněhové pusinky. +koukne na svý ruce+ Obří sněhový pusinky a musela s nima boxovat!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2015 20:34

nebo si je můžem šeptat pod peřinou. +zahihňá se+ ty jo. +vykulí oči a koukne si na ruce+ no já bych je určitě snědla. +přikyvuje+ protože mííííluju pusinky. +tleskne s rukama+ no, ale určitě by se mi hnedka rozsypaly. +zakňourá a nabírá si nutelu prstem+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2015 21:14

No to si je budem šeptat pod peřinou, že jo, tady si je jenom poznamenáme, abysme je do večera nezapomněli. +zasměje se+ No jasný, jsou to pusinky. +přikývne a ukradne jí prst plnej nutely a olízne ho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2015 22:18

to se mi líbí. +zazubí se+ já mám ráda pusinky. +uculuje se, a jednu mu ukradne+ koupíme si skákací hrad a budeme ho mít v obýváku. +rozhodne se+ a velikou trampolínu. +máchne rukama, aby mu ukázala jak velikou+ celou z nutely. +vykulí oči+ a budem na ní souložit. +uchichtne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2015 22:49

Já chci souložit v hradu, skákacím, co bude děsně velkej, že jo. +přikyvuje a ukradne si od ní dvě pusy ještě jako navrch a do foroty+ Ale trampolínu chcu taky, máme ještě nutelu? +sísá do flašky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 čer 2015 23:35

tak jo, pořídíme si ho. +zazubí se na něj vesele+ do každý místnosti jeden. +zamává rukou+ no, na trampolínu asi ne. +připustí, jak tak kouká do sklenice, namočí si v ní prst a nakreslí mu na rameno srdíčko a pak ho slízne a zahihňá se+ a budeme si fotit polaroidy. +prohlásí úplně bez souvislosti+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 čer 2015 23:46

No já si stejně myslím, že polaroidy jsou úplně nejlepší, že jo, protože je máš hnedka a jsou v takovým cool velkým rámečku a můžeš si ji třeba dát na lednici a koukat na ni každej den, ale když máš fotku v mobilu, tak na ni nekoukáš každej den, že jo a už vůbec ji nemůžeš dát na lednici, jako leda s tím mobilem, což je blbost. +vychrlí ze sebe plynule+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 čer 2015 01:06

Jo, mně se to taky líbí. +přikývne+ teda, líbí se mi i fotit si věci mobilem, protože je to hnedka po ruce, ale polaroidy jsou super. +uculí se+ až budem starý, budeme mít veliký krabice polaroidek a prohlížet si je nad grogem. +usměje se, a pak vyskočí z pod stolu, oblíkne si tlustý pletený ponožky, a jde se klouzat halou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 čer 2015 11:24

Nebo nad cherry, že jo, starý lidi pijou cherry, to je úplně prokázaný, určitě jsou na to průzkumy a tak podobně. +pokyvuje hlavou+ Počkej na mě! +vykřikne a chopí se skejtu a hnedka ji dožene a krouží kolem ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 čer 2015 13:52

oooh, tak to jo, budeme mít zásobu pod dřezem. +zahihňá se, myslíš, že spolu budem souložit, až budem starý? +koukne na něj děsně vážně a klouže se na ponožkách po podlaze od jednoho konce k druhýmu a zpívá u toho Circle of life ze lvího krále+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London