Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 04 čer 2015 00:46

+před obědem se vzbudí, už vypadá o něco líp a koukne na ni+ Promiň, já jsem usnul. +prohrábne si vlasy+ Ty musíš mít úplně zdřevěnělý nohy. +usměje se na ni+ Chceš je namasírovat? +pohladí ji po noze, ale jenom tak+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 čer 2015 00:56

to je dobře, aspoň ses vyspal. +pousměje se, jaký má na hlavě hnízdo+ to nevadí. +usměje se+ já to rozchodím. +vstane a udělá pár dřepů+ mohli bysme si uvařit oběd, když sme tý snídani moc nedali. +koukne na něj, jestli by chtěl dělat něco dohromady+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 čer 2015 01:01

Tak jo. +uculí se a zvedne se, aby jí dával záchranu, kdyby jí ta boha povolila+ A co by sis dala na oběd? +zeptá se jí+ Já bych si dal... špagety! S takovou tou červenou rajčatovou omáčkou s mletým masem. +vysvětluje jí+ Víš jaká...?
Kečup?
Byron
Člověk

Re: Vchod, vstupní hala a garáž

Příspěvekod Victoria » 09 čer 2015 22:09

+navoní se a vůbec, a namaluje se děsně temně a přitažlivě :D, a obleče si svý nejnemravnější šaty, který ještě nejsou negližé, a pak vyleze z koupelny a poshání si do kabelky cigára a peníze+ tak se měj. +uculí se na něj, a obuje se+

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/23 ... c921db.jpg
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 čer 2015 22:10

+no hnedka ji má v merku a jen tak kouká na ni, div nemá otevřenou pusu+ Kočko.... +začne děsně nenápadně+ Tobě to děsně sluší. Ukaž se mi? +chytne ji za ruku a hnedka si ji stáhne k sobě, aby si ji pořádně prohlídnul a neutekla mu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 čer 2015 22:21

přijdu pozdě. +uculí se, a vůbec dělá děsně zagorku+ už mám teďka zpoždění. +koukne děsně na mobil, a ohne se pro zapalovač, pač jí děsně omylem upad :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 čer 2015 22:25

+no zato jemu se zvedne něco jinýho, ale úplně samo+ No takže už nevadí, když přijdeš ještě trošku víc pozdě. +uculí se děsně a pak si ji k sobě přitáhne a políbí ji a přitiskne se k ní tak, že je jasný, co se mu zvedlo a taky ji to šťouchá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 čer 2015 22:38

co děláš? +uculí se trochu, ale když si ji k sobě přitáhne, tak tiše vydechne a hnedka ho taky začne líbat, pač už je to děsně dlouho, sklouzne mu rukama po těle, a hnedka se mu začne dobývat pod triko a do kalhot+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 čer 2015 22:55

já tě sexuálně obtěžuju. +vydechne jí do rtů a rukama jí hnedka tahá špaty nahoru a šmátrá po břiše a jednou rukou až na prsa, protože je to fakt hodně dlouho a vzdychá jí do rtů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 čer 2015 23:07

no konečně. +zazubí se a hnedka do toho zavzdychá, stahuje mu kalhoty a líbá ho jak o život+ já tě chci. +vydechne, a s ničím se neobtěžuje, jen ho mít co nejrychlejc v sobě, odstrčí kalhotky stranou a nasedne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London