+to s tím nemá moc práce, sme nahatý z vany + to by bylo to nejkrutější, co bys mi moh udělat. +zazubí se, a nechá se přivázat tak ochotně, až je to trapný, a trošku se jí zrychlí dech, jak se ho teď nemůže dotýkat a je mu poněkud vystavená+
+tiše mu vydechne pod rukama, a nechce úplně aby poznal, jak je z něj celá pryč, ale stejně to nedovede zakrýt, zavzdychá a trochu se mu přitiskne vstříc+
+napjatě se mu dívá do tváře a hrudník se jí rychle zvedá, a když ji polaská, tak zavře oči, trochu zakloní hlavu a nadzvedne mu boky trochu vstříc, aby se přitiskla k jeho ruce+ jo... prosím. +zašeptá a olízne si rty+
+zalapá po dechu a zasténá, když ho ucítí v sobě, trochu škubne za šátek a chytne se ho+ doprdele. +zavzdychá+ jo, ještě, já... +vyjekne trochu a je mokrá až za ušima a cítí jen parádní slast+
aaahh, jo.... +zasténá a cítí, jak se propadá hloubějc a hloubějc+ to se ti líbí? +olízne si rty a má pocit, že asi vybuchne+ já už... +zajíkne se a pak se mu udělá pod rukama, poněkud nečekaně a intenzivně a vlhce a celá se rozpadne slastí a sevře mu ruku mezi stehna+