jooo do zoo! +zazubí se+ vlastně jsi mi slíbil tučňáka, a už strašně dlouho sme nebyli za tygřetem. +usměje se+ ale musíš mi pak koupit párek v rohlíku. +uculí se+
No to jsem slíbil. +zasměje se+ A taky cukrovou vatu. +přikývne a koupí jim dva lístky a vezme jí ještě balonek, co tam maj pro děti, ale jemu je to fuk, zbylo jich tam ještě dost+
+ona si uváže balónek na zápěstí a culí se jako malý děcko, a tahá ho kolem žiraf a slonů+ hele hele ten slon čůrá! ty kráso, toho je. +zasměje se a naklání se přes zábradlí+
tady mají prej oboje. +zazubí se, chytne ho za ruku, a poposkočí si cestou k pandám+ hele hele támhleta jí eukalyptus! +nadchne se a doběhne tam+ sophi by se počůrala. +zazubí se+
Tak to budeme muset stihnout oboje. +rozhodne+ A taky ty tučňáky a zjistit, jak se k nim dostat. +zazubí se na ni+ Jo a hele! +ukáže na jednu+ Tamhleta zachvíli udělá kotrmelec!
božíčku. +uchichtne se a obejme ho jednou rukou kolem pasu, když tam spolu koukaj+ v příštím životě bych chtěla bejt panda. jen si tak žvejkat svý listí a sedět na stromě. +uculí se+