Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Byron » 24 úno 2019 22:04

Není to dobrý. +koukne na ni, trochu zoufalej, protože mu jde o ni, aby si to užila, ale osobně to už vůbec nevydrží a několika rychlejma přírazama se do ní udělá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2019 22:08

+zasténá, když ho v sobě ucítí vyvrcholit, a ještě proti němu krouží boky, aby si to užil až do konce, a pak pomalu zastaví, usmívá se mu do vlasů, najde jeho rty a políbí ho, líně a hezky, srdce jí buší jako o závod a je jí dobře+ to bylo moc hezký. +usměje se mu do rtů, a pořád ho lehce hladí po těle+ Miluju tě, víš to?
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2019 22:13

+rychle oddychuje, ale vtiskne jí pár polibků a usměje se na ni a púohladí ji po tváři+ Jsi v pohodě, kočko? +uculí se na ni+ Líbilo se ti to?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2019 22:16

jo, líbilo. +usměje se na něj, hladí ho po zadech a zlehka mu do nich kreslí konečkama prstů obrazce+ Trochu... mě to ještě bolí, ale to přejde. +vtiskne mu pusu na rty+ Poprvé je to dycky nejtěžší. Bude to zase v pohodě. +usměje se na něj, a je si tím jistá+ Mně se to s tebou líbí vždycky. Jsi krásnej, když se uděláš. +uchichtne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2019 22:22

Jo? To mě mrzí. Mělas něco říct, já bych přestal. +koukne na ni, skulí se vedle ní ale obejme ji a přitulí ji k sobě a hladí ji po vlasech+ Bylo to boží, kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2019 22:24

mě ne. nechtěla sem, abys přestal. +usměje se a zavrtí hlavou+ není to jenom o tom orgasmu, mně se to líbilo i tak. Líbí se mi, když jseš tak blízko. +uculí se, přitulí se k němu a ještě ho trochu ohlazuje a omazluje+ chybělo mi to. +uchichtne se mu do kůže najde jeho rty a dá mu pusu+ milovat se s tebou.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2019 22:29

Já tě mám taky rád takhle blízko. +usměje se na ni a tulí se k ní a voní si k jejím vlasům a přehodí přes ně deku, aby jí nebyla zima+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2019 22:31

tak budeme takhle blízko častějc jo? +uculí se trochu, vtiskne mu pusu pod ucho, a tulí se k němu+ no a... jaký to je? je to jiný? +koukne na něj jakože nic, ale má trochu obavu+ je to tam... vytahaný? +vykulí trochu oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2019 22:36

Co? Kde? +koukne na ni a pak mu to dojde a ropzesměje se+ Ne, není to tam vytahaný. Je to super a vlhký a horký a seš to ty. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2019 22:38

no jo, tak sem pako. +rozesměje se taky a trochu zrudne, naštěstí to ve tmě není moc vidět, a opře se tváří o jeho rameno+ bude to dobrý. budem v pohodě. +usměje se+ mně se děsně moc ulevilo, víš? +pousměje se omluvně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London