Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 22 bře 2016 16:25

Kilo bude stačit? +zaculí se na ni a bere od ní talíře a skládá je na stůl a pak snídají+ Tak jo. +přikývne+ Odpoledne budu něco dělat na počítači, kvůli té hře, ale nikam nemusím. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 bře 2016 18:37

to doufám, že bude. +zazubí se na něj s plnou pusou kaše+ to je dobře. +usměje se, a je ráda. I když mu to moc neříká, posledních pár dní ji tak nějak pobolívá břicho a kříž, a má pocit, že už to zas tak moc dlouho trvat nebude. Navíc ji zítra čeká vstup o posledního týdne těhotenství, a má docela hrůzu, že ji to chytne, až bude sama doma+ Jestli na tom potřebuješ dělat s majkem tak ho klidně pozvi, mně to neva. +uculí se
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 bře 2016 00:33

+zavrtí hlavou+ Nepotřebuju. Na tomhle můžu dělat sám. +usměje se na ni+ Nechci teď nikam moc chodit, však víš... kdyby to přišlo. +uculí se na ni a dojí svou snídani+ Tak já vyrazím hned, abych byl brzo zpátky. +usměje se a dá jí pusu a zavolá si Robina+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 bře 2016 00:49

tak jo. +usměje se+ to je dobře, já... myslím, že už to asi brzo bude. +uculí se trochu nervózně+ počkej ještě. +pošeptá mu, když jí dá pusu, chytne ho z ruku a políbí ho pěkně, pořádně, hezky, něžně+ jsi na mě hodnej. +pousměje se a ještě chvilku ho drží u sebe, než ho pustí+ tak běžte kluci. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 bře 2016 13:02

Copak? +koukne na ni a usměje se+ To proto, že tě děsně moc miluju, že jo. +pousměje se a chvíli ji ještě drží+ Zachvíli jsme zpátky. +slíbí jí, obuje se a vezme Robina na vodítko a jdou ven a pro ty mandarinky a nákup+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2016 22:58

Jsou to děcka, ale fajn děcka. +uculí se+ Máš hlad? Něco ti udělám. +nabídne mu+ No... a jsou ještě lístky? šla bych se kouknout. +usměje se+ jak ti to jde. +usměje se a obejme ho kolem pasu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 zář 2016 23:05

Já mám hlad na jednu hodně hodně moc specifickou věc, hádej, která to je. +zazubí se na ni+ Pro tebe, má lásko, jsou lístky vždycky. Chceš do VIP nebo do zákulisí? +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2016 23:10

slaninový burgery? +zkouší to a culí se+ Oh, já jsem tvoje láska, jo? +uculuje se+ Já nevim, odkud si to užiju líp? +zajímá se a vytáhne maso, barbecue omáčku a pořádný balení slaniny+ chci si trochu zapařit. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 zář 2016 23:13

+kouká na ni a uculuje se, jak tam začíná kuchtit+ Odkud chceš, kočko. +uculí se a dojde k ní zezadu a obejme ji kolem pasu a nosem zabloudí na krk+ Ale já jsem myslel tebe. +pošeptá jí do ucha+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2016 23:19

hmm. +uculí se, opře se o něj a trochu nakloní hlavu na stranu, pač tohle jí děsně moc chybělo, a úplně cítí, jak jí naskočí husí kůže, ten příjemnej druh+ Jo? +uculuje se a pořád krájí, ale trochu se mu zadkem otře o klín, a jeefes prozřetelně odnese sophii na odpolední spánek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London