Sophiin pokojíček

Moderátor: Victoria

Re: Sophiin pokojíček

Příspěvekod Byron » 24 úno 2019 22:44

Jasně, že budeme v pohodě. +uculí se na ni a hladí ji+ Jo, ulevilo se ti? +pousměje se+ Já jsem rád. Nejradši jsem, že jsi se mnou.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2019 22:47

jo, měla jsem pocit, že to nademnou pořád visí. +přizná se mu, a trochu se usměje+ jsem ráda, že to bylo hezký. +pohladí ho nosem po tváři+ jsi šťastnej? +pošeptá mu do ucha, koukne na něj a usmívá se mu do kůže, konečky prstů ho lehce hladí po tom strništi+ já jsem děsně moc šťastná. a víš co bych chtěla? jet v létě někam na dovolenou, i s holkama. ale taky musíme jet někam jen spolu. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2019 22:52

+pousměje se a pohladí ji po tváři+ Jsem tu s tebou a ty mě máš ráda. +usměje se na ni+ Jistě, že jsem šťastnej, ani nevíš, jak moc. +přizná se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2019 22:54

to je dobře. +usměje se děsně moc+ jo, já tě mám děsně ráda. +pousměje se+ seš můj kryptonit. +zazubí se+ mohli bysme jet třeba do brazílie, co ty na to? Vezmeme i Jeefese, s holkama budeme u moře, a večer vyrazíme spolu do města... +olíbne mu krk, aby měl představu, co tam tak budou dělat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2019 23:04

Jééééj, kryptonit. +směje se a muchluje se s ní+ To by se ti líbilo? Do brazílie? Za mě tam klidně můžeme. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2019 23:08

děkuju za to rande dneska. bylo to moc hezký a fakt jsem to potřebovala. +uculí se+ jo, protože seš děsně vzácnej. +zazubí se+ ale ne tak zelenej. +vtiskne mu pusu a trochu se hihňá+ no, nebo klidně někam jinam. kam bys jel ty? +pousměje se tázavě+ já ti chci plnit přání.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2019 23:13

Bylo to super. +uculí se na ni+ Mě se to moc líbilo. +přikývne+ Nene, pojedeme do Brazílie. Tam to bude super. Ale nebude tam na holky moc vedro? Možná bysme tam měli jet na podzim, nebo na jaře.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2019 23:15

tak asi spíš na podzim, na jaře bude zoe ještě moc malinká. +usměje se+ A u moře by na ni fakt bylo moc teplo. +přikývne+ tak uvidíme, jak se budem v létě cítit. +uculí se, a líbí se jí to, plánovat s ním budoucnost+ jo, ale to co chci já děláme vždycky. někdy můžem jet i tam kam chceš ty. +polechtá ho na boku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 úno 2019 23:20

Tak na podzim. +přikývne+ Mě se líbí Brazílie, je to divoký město. +zasměje se+ Těším se, až tam budu nad tebou slintat, jak budeš v plavkách. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 úno 2019 23:24

no já jsem divoká holka. +zazubí se+ ach bože plavky, musím zase začít běhat. +zasměje se, přitulí se k němu a pod dekou si o něj ohřívá ruce+ dík že jseš trpělivej. +usměje se na něj vděčně, pohladí ho po břiše a položí si mu hlavu na rameno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London