Terasa a zahrada

Moderátor: Victoria

Re: Terasa a zahrada

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2015 23:34

já myslím, že to nebude vadit, když to bude třeba trošku nakřivo. +uchichtne se, a opře se mu spánkem o čelist+ to bude ten pravej bejbypunk, že jo. +uculuje se, a otáčí mu na prstě snubákem+ hele, a hele, co říkáš na jméno Cassandra? nebo Quentin. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2015 23:37

No, jo, babypunk, to bude malá punková princezna. +uculí se vesele a kouká na ten prstýnek+ Cassandra? To zní jak jméno pro věštkyni, čéče. +podrbe se ve vlasech+ Ale Quentin se mi líbí. Jako Quentin Tarrantino!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2015 23:39

nebo princ! +uculí se+ mně by náhodou přišlo hezký mít takovýho malýho kluka s patkou. +uchichtne se, a tak mu tam s tím prstenem točí a kroutí+ no třeba by pak byla děsně chytrá! a co Byron junior? nebo Jacqueline po mojí mámě. nebo Carl po tvým otci! +vykulí oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2015 23:41

Takže, Jaqueline klidně. +řekne trochu vyplašeně+ Ale na Carla zapomeň, můj otec je debil a Byron junior... kočko na světě může být jenom jeden Byronovitý Byron a to jsem já. +zazubí se na ni+ Ale patka mu bude slušet i když se bude jmenovat jinak, třeba Jacob.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2015 23:43

no právě, někdo musí to jméno očistit. +zasměje se+ a tvýho otce by to určitě moc dojalo. +popichuje ho maličko+ však já vím. +vtiskne mu pusu+ ale Jacob je takový... obyčejný. +pokrčí rameny+ no, třeba nás něco napadne na místě.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2015 23:44

Já bych to radši... nechal až na příští generaci to očišťování. +uculí se na ni a dá jí pusu+ No jo, tak zatím to necháme bejt jenom tak. +pousměje se+ Stejně nás napadne něco dokonalýho, až nad tím nebudeme vůbec uvažovat.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2015 23:46

jo, a přinejhorším nás napadne to správný jméno až se na ni nebo ho kouknem. +usměje se+ máš vlastně druhý jméno? +napadne ji+ a budeš ho chtít nechat pokřtít? +zajímá se+ já budu mít pár věcí, co budu chtít udělat. rituály, a tak.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2015 23:49

Mno, ehm mám. +přikývne a koukne na ni tak opatrně+ Ale ne že se mi budeš smát, když ti ho řeknu. +vykulí na ni oči+ Ale co se mě týče, tak celý křest by mohl jít... někam. +uculí se na ni+ A co budeš dělat ty?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2015 23:50

možná budu. +uculí se+ ale budu se smát s tebou a ne tobě. +slíbí mu a dá mu na to pusu+ já mám taky druhý jméno, a je děsný. +protočí oči+ jen takovejch pár věcí, jako aby přinesly dítěti štěstí a dlouhej život a tak.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2015 23:52

No tak jo. +koukne na ni a koutky mu trochu cukají+ Je to Hammish, ale ne, že to někde řekneš. +zubí se na ni vesele+ JO, tak to jo, to je dobrý. +pokyvuje na ty rituály hlavou+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London